• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: [XP] Rain
Thread Modes
#1
Pitkästä aikaa päätin pistää tänne jonkin pelin sukuisen.
Kyseessä on siis projekti jota olen väsännyt jo jonkin aikaa.

[Image: 2h3ogo3.png]

Tarinaa
Code:
Olet vaeltanut jo kolmatta päivää metsässä ja luulet olevasi eksyksissä,
kunnes päädyt aukiolle kielekkeen reunalla.
Tällä avoimella paikalla lepää vanhan talon rauniot.
Päätät pystyttää sen sisälle pienimuotisen leirin.
Taivaista alkaa tippua vettä. On alkanut satamaan...


Itse pelistä hiukan
Pelin painotus ei keskity tappeluihin yms. vaan lähinnä tutkimiseen ja jonkin näköiseen ongelman ratkontaan. Loppujen lopuksi projektista ei pitäisi tulla kovin pitkää, vaan semmoinen lyhyehkö pikku peli.

Päätimpä sitten vielä laittaa tähän tämmöisen demon tapaisen, joka on periaatteessa pelin eka mappi. Suosittelen tutkimaan kaiken tarkasti.
Peli on englannin kielinen mutta tämä tuskin tuottaa ongelmia.

Demon voit ladata täältä:
http://www.gamefront.com/files/20611814/rain.exe

Rakentava palaute on aina suosittavaa, sekä olisin oikein iloinen jos ilmoittelisitte kaiken näkösistä bugeista sun muista.
[center][Image: 5od26w.png][/center]
 
Reply
#2
Jostain syystä Norton tunnisti tiedoston virukseksi.
 
Reply
#3
Kaverin Norton tekee aivan samaa, väittää asennus exeä troijalaiseks. Tiedoton saastumista epäilen, kun omalta koneeltä ei löydy viruksen virusta.

Skannasimpa vielä huvikseni avastilla varmuuden vuoksi niin ei löytänyt mitään.
[center][Image: 5od26w.png][/center]
 
Reply
#4
Kokeile uploadata muualle kuin mediafireen. Jotkut tiedostonjakelusivustot voivat olla vähän epäluotettavia eikä palomuurit tykkää : /
 
Reply
#5
Päivitys!
Asennus .exe on nyt uploadattu Game Front:iin, joten virus ongelmia ei enää toivottavasti ole tai tule.
[center][Image: 5od26w.png][/center]
 
Reply
#6
Ensinäkin, kahden pylvään läpi voi kulkea ja kun avaa repun, siellä ei ole mitään ja tuo "ukkonen" alkaa ärsyttämään kun painaa menun. Toinen asia, mitä olisi tarkoitus tehdä? SPOILER ALERT! Löysin soihdun ja tarkistin kaikki asiat mitä löytyy, seinät kuin maankin. Mitä siis seuraavaksi?
 
Reply
#7
No olipa lyhyt demo, noin 60 sekuntia meni saada loppuun. Suosittelen jonkinmoista systeemiä siihen, mitä esinettä käytetään missäkin yhteydessä (valikko). Se antaa paljon suuremman onnistumisen tunteen kun älyää sen itse sen sijaan että painelee vain välilyöntiä jokaisessa mahdollisessa paikassa.
 
Reply
#8
Valitukset otettu huomioon. En tiedä minkä takia nuiden pylväiden läpi voi kävellä sillä RTP:n tilesetillä toi on tehty, enkä ole koskenut siihen kuin sen verran että laitoin panoraman ja fogin. Ja tuon inventory sydeemin voisi kyllä vaihtaa, joten kiitos ideasta Sase. Mitä demon pituuteen tulee niin sen takia tämä onkin täälä työpajassa.

PS. sitä myöten kun saan mappeja valmiiksi niin lisään ne demoon. Tästä kerron sitten ekassa postissani. Otan myös vastaan ehdotuksia puzzleista, joten jos tulee mieleen joku hyvä niin laitappa PMää minulle.
PSS. Ohops! Kiitos kun muuten mainitsit inventoryn tyhjyydestä Curse. Oli meikäläiseltä näköjään unohtunut eventeistä noiden tavaroiden lisäys.  :-[
SPOILEREITA!
[highlight]Puun juurista löytää rauta tangon jolla voit avata laatikon josta saat köyden jonka avulla voit laskeutua kaivoon(tarvitset myös soihdun)[/highlight]
[center][Image: 5od26w.png][/center]
 
Reply
#9
Tämän projektin voi nyt heittää hautuumaalle, sillä rakas win7 kuoli ja Ubuntun asentamisen (tarkalleen ottaen kovalevyn formatoinnin) jälkeen kaikki meni. Enkä nyt jaksaisi aloittaa koko projua alusta. Jos joku haluaa ottaa projektin oman siipensä alle niin siitä vaan.
[center][Image: 5od26w.png][/center]
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)