• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: [XP] Theodoren 2K-tilesetit
Thread Modes
#1
Laitoin jo pari kokonaista settiä Moshroomin resurssit -ketjuun, mutta katson, että oman ketjun perustaminen näille on parempi ratkaisu, koska nämä eivät varsinaisesti ole mun tekemiäni.

Laitan tähän ketjuun Theodoren 2K-tileseteistä XP-muotoon konvertoimani resurssit puhtaina versioina eli ilman muualta lisättyjä osia. Nämä voi sitten itse kukin liittää täältä omiin tilesetteihinsä tarpeensa mukaan.

city_map01 - talot:
http://www.univelka.net/rmxp_res/theodor..._house.png

empire3 - talot:
http://www.univelka.net/rmxp_res/theodor..._house.png

siro - linna:
http://www.univelka.net/rmxp_res/theodor...castle.png

university - talot:
http://www.univelka.net/rmxp_res/theodor..._house.png

bar - sisätilat:
http://www.univelka.net/rmxp_res/theodor...terior.png

train - sisätilat:
http://www.univelka.net/rmxp_res/theodor...terior.png
 
Reply
#2
[Image: city_map01_house.png]

Kuten huomaatte, ikkunat puuttuvat. En toistaiseksi ole saanut niitä irti ilman lopputuloksen pikselöitymistä.
 
Reply
#3
[Image: empire3_house.png]

Henkilökohtainen suosikkini...
 
Reply
#4
[Image: university_house.png]

Ja lisää tulee. Näihin voi koittaa laittaa jotain RTP:n ikkunapaloja. Tää viimeisin näyttää hiukan hankalakäyttöiseltä, koska tässä on kahdenlaisia kattoja: toisissa katon keskikohta syntyy kahden laatan välille ja toisissa keskikohta on laatan keskellä.
 
Reply
#5
Kaunista.
 
Reply
#6
Taidetta. Kiitos näistä Moshroom! Smile
[Image: 2m42fyq.jpg]
 
Reply
#7
[Image: siro_castle.png]

Kiitokset kommenteista. Näistä add-oneista vois koittaa kasata jotain kokonaisiakin settejä yhdistelemällä niihin esineitä muualta...
 
Reply
#8
Minua kiinnostaa miten "suurensit" nuo ilman pikselöitymistä. Suurensitko mittakaavat 32x32 muotoon vai laitoitko tilejä vain vierekkäin niin että ne täyttävät 32x32 paikan?
Hienoa työtä Smile
 
Reply
#9
Pääasiassa käytin "ruutusuurennosta" eli laitoin 16x16 tilejä vierekkäin. Noista ruutusuurennetuista ihan kaikki ei sovi aivan täydellisesti yhteen muiden 32x32-tilejen kanssa, joten osaa täytyy jatkomuokata. Mm. talojen keskuspala on usein 16x16-kokoinen, jolloin joudun siirtelemään 8x8- tai pahimmassa tapauksessa 4x4-kokoisia paloja, jotta lopputulos olisi toimiva. Osassa olen myös käyttänyt päällekkäin ruutusuurennettua taustatekstuuria, jonka päällä on skaalattu yksityiskohta, jota olen sitten pehmentänyt manuaalisesti.

Osa taas toimii täydellisesti sellaisenaan. Esim. itse käytän mm. empire3-taloja Dystopiassa. Ikkunat niihin saa hyvin esim. Theodoren city1920-setistä (XP).

http://www.univelka.net/rmxp_res/dscreen2.png
 
Reply
#10
[Image: subway_interior.png]

Tässä kokeilu yksityiskohtien kuten penkkien ja ikkunoiden skaalaamisesta. Penkkien kanssa tein siten, että skaalasin jokaisen "tason" erillisenä tiedostona, ja liitin ne sen jälkeen yhteen. Ikkunoiden ja ovien kanssa skaalasin ensin koko kuvan ilman interpolaatiota, sen jälkeen skaalasin saman kuvan cubic-interpolaation kanssa ja lopulta asetin kuvat päällekkäin 50% läpinäkyvyydellä ja korjasin käsin joitakin kohtia. Seinien ja pöytätasojen kanssa tein siten, että skaalasin yhden ulottuvuuden cubic-interpolaation kanssa ja täydensin toisen ulottuvuuden ruutusuurennoksella.

Lopputulos ei ole ihan 100% puhdas, mutta näillä tekniikoilla pystyy konvertoimaan huomattavasti enemmän tavaraa kuin pelkällä ruutusuurennoksella.
 
Reply
#11
[Image: bar_interior.png]

Lisää tulee. Ps. Iloista juhannusta!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)