• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä....
Thread Modes
#1
Ihan gallupluontoinen kysymys. Onko kenenkään mielestä ärsyttävää, että Enterbrain ei ole päivittänyt RMVX:n englannin kielisiä sivuja 20.11.2007 jälkeen? Ei tässä mitään muuta, mutta itse olen melkein ehtinyt unohtaa, että kyseinen julkaisu on tulossa kahden viikon sisällä. Toisaalta itsepähän siinä häviävät, kun länsimaalaiset käyttäjät turhautuvat ja alkavat käyttää kräkättyä japsiversiota sen sijaan, että odottaisivat aidon version ilmestymistä...
 
Reply
#2
Minuakin tämä nakerti aika paljon, että edes demoa ei ole viitsitty enterbrainin toimesta tehdä Englanninkieliseksi, vaan se on täytynyt käyttäjien muokata.

Eli kyllä.
 
Reply
#3
Onhan se jokseenkin ärsyttävää, kun voisivat edes ajatella niiden rahojen takia että panostaisivat länsimaiseen kauppaan.

Voi olla tosin niin, että nousevan auringon maassa noita tulee myytyä niin vallan helvetisti, että ei länttä tarvitse.
 
Reply
#4
Kaksi päivää luvatun julkaisun takarajaan. Ei promomateriaalia, ei hypetystä, ei MITÄÄN! Ainut uudistus, mikä Enterbrainin sivuille on ilmestynyt, on englanniksi käännetty Materials -osio. Edelleenkään ei mitään puhetta julkaisusta, joka kuitenkin EB:n mukaan on viimeistään ylihuomenna.

EB ei todellakaan arvosta meitä >Sad
 
Reply
#5
Näin on.

Voihan homma olla niinkin, että EB suivaantui Eurooppalaisten ja jenkkien kräkeistä, ja päätti olla panostamatta länsimaihin.
 
Reply
#6
Omapa on häviönsä. Kräkkejä tulee kuitenkin. Olis tullu vähemmän jos ne olis jaksanu panostaa länsimaisiin käyttäjiin ja esim. kääntäny demon englanniksi. Sit ne olis voinu pitää blogia käännöstyöstä, kääntää esimerkkipelin, ja lopulta julkaista sen ohjelman. Olis tasaisin väliajoin pistäny jotain uutta materiaalia ulos, niin meillä olis säilyny kiinnostus odottaa aitoa versiota. Ite ainaki oon niin totaalisen kyllästyny tähän touhuun, etten varmaan hanki VX:än aitoa versiota. Pysyn XP-miehenä.
 
Reply
#7
Tosi on.

Todella vttumaista se, etteivät edes viitsi kääntää itse demoa, vaikka ohjelma on pian jo julkaistu.
 
Reply
#8
Quote:Omapa on häviönsä. Kräkkejä tulee kuitenkin. Olis tullu vähemmän jos ne olis jaksanu panostaa länsimaisiin käyttäjiin ja esim. kääntäny demon englanniksi. Sit ne olis voinu pitää blogia käännöstyöstä, kääntää esimerkkipelin, ja lopulta julkaista sen ohjelman. Olis tasaisin väliajoin pistäny jotain uutta materiaalia ulos, niin meillä olis säilyny kiinnostus odottaa aitoa versiota. Ite ainaki oon niin totaalisen kyllästyny tähän touhuun, etten varmaan hanki VX:än aitoa versiota. Pysyn XP-miehenä.

Krakkeja löytyy jo, jos osaa hakea.
 
Reply
#9
Joo tiedän, eka kräkki tais tulla tammikuun tokalla viikolla.
 
Reply
#10
No nyt ne julkaisi sen Smile
 
Reply
#11
Quote:No nyt ne julkaisi sen Smile
Hankin jo perjantaina
 
Reply
#12
Et kai puhu warettamisesta...... -.-
 
Reply
#13
Ei, kräkki julkaistiin tammikuussa. Virallinen enkkukäännös tuli 29.2.2008 (aika hauska veto sinänsä. Harmi vaan, että lähes kolmen kuukauden mittainen totaalinen hiljaisuus Enterbrainin taholta sai monet kyllästymään odotteluun.)
 
Reply
#14
Tässä voi naureskella myös sille, että käyttäjät ehtivät kääntää englanniksi, säätää demoa niin että lähes kaikki rajoitukset lähtevät, kräkätä väh. kaksi eri versiota ja käätää japsidatabasenkin englanniksi ennen kuin EB ehti edes kääntää samplepeliään englanniksi (jos edes yrittivät).
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)