• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Projektien katoaminen
Thread Modes
#1
Tiedoksi vain, ettei ole pakko alkaa nauramaan ja vittuilemaan jos jonkun projektikansio katoaa syystä tai toisesta. Se on käynyt todella vanhaksi ja rasittavaksi. Aina joku ilmoittaa että kone hajosi ja tiedostot menivät (tai aivan muusta syystäkin), joku älypää postaa "Arvasin" tai  "Onpa tutun kuuloista". Jos haluaa sanoa mielipiteensä asiasta niin tehköön sen sitten ihan persoonassa vaikka yksityisviestillä jos niin paljon kiinnostaa.
 
Reply
#2
Quote:Tiedoksi vain, ettei ole pakko alkaa nauramaan ja vittuilemaan jos jonkun projektikansio katoaa syystä tai toisesta. Se on käynyt todella vanhaksi ja rasittavaksi. Aina joku ilmoittaa että kone hajosi ja tiedostot menivät (tai aivan muusta syystäkin), joku älypää postaa \"Arvasin\" tai  \"Onpa tutun kuuloista\". Jos haluaa sanoa mielipiteensä asiasta niin tehköön sen sitten ihan persoonassa vaikka yksityisviestillä jos niin paljon kiinnostaa.
Tai sitten porukka voisi keksiä uuden tekosyyn ;3
[Image: 12_by_neenya-d4ky00c.png]
 
Reply
#3
Quote:Tai sitten porukka voisi keksiä uuden tekosyyn ;3
Miksi ihmeessä joku tarvitsisi tekosyyn sille ettei jaksa enää tehdä projektia? :o
 
Reply
#4
Koska sen myöntäminen on noloa.
[Image: tumblr_mb0zczAX2Y1rrpv83o1_500.gif]
 
Reply
#5
Quote:Koska sen myöntäminen on noloa.
Miksi joku kokisi noloksi projekti-innostuksen loppumisen myöntämisen? Kyllähän esim. Mankelihyrrä on aloitellut monia projuja, joista harvempi on edennyt edes demoasteelle.

Lapsellista, täysin hyödytöntä ja naurettavaa alkaa spekuloimaan sitä puhuuko tuo nyt totta kun proju loppui. Sitä vaan kiinnostaa dissata aloittelijoita kun itse on niin wanhiskäyttäjä. Menkää huutelemaan niitä totuuksianne muualle.
 
Reply
#6
Itseä ottaa vain päähän kun lupaavat projektit kaatuvat aina samasta syystä.
[Image: 12_by_neenya-d4ky00c.png]
 
Reply
#7
Quote:Itseä ottaa vain päähän kun lupaavat projektit kaatuvat aina samasta syystä.
Itseäni ottaa päähän kun projektiaiheeseen tulee täysin turhaa spämmiä. Kun projekti on ohi, se on ohi. Deal with it.
 
Reply
#8
Quote:
Quote:Itseä ottaa vain päähän kun lupaavat projektit kaatuvat aina samasta syystä.
Itseäni ottaa päähän kun projektiaiheeseen tulee täysin turhaa spämmiä. Kun projekti on ohi, se on ohi. Deal with it.
Mikäs projekti nyt on kaatunut?
[Image: 12_by_neenya-d4ky00c.png]
 
Reply
#9
Parastahan tällä foorumilla on juuri nauraa niille jotka epäonnistuu :D :D :D

Taidanpas puijata taasen. Siis voisin jopa sanoa että Mursu on pelastanut aika monta projektia hyllytykseltä kannustuksellaan ja kritiikillään. Ei niistä välttämättä ole mitään tullut myöhemmin, mutta sait sentään kyseisen henkilön heittämään enemmän aikaansa tuhoon tuomittuun projuun! Luulen itse että tämä Suuri Masentaja on se kun velloo yksin ajatuksissaan kun kukaan ei tunnu postaavan projektisi esittelyyn mitään, ja tuntuu että tekee turhaa työtä. Sellaisessa tilanteessa kannattaa vielä katsella sitä projektinsa esittelyä hieman tarkemmin, tuolla on oikeasti projekteja joissa ei esitellä edes juonta (kuten oma kullannuppuni, Bloodbrand). Eli siis paskoja esittelyjä joiden ei pitäisikään kiinnostaa ketään, saatikka sitten saamaan ketään lataamaan demoa. Sanon tosin tuon puolustukseksi että demo on aikamoinen valttikortti, vaikka olisi miten huono. Kyllä sen ehtii kokeilla.

Tämän lisäksi julkaistu demo on erittäin nautinnollista ottaa oikein kunnon pihtiotteeseen ja puristaa kaikki esiin mitä tuli mieleen. Saatan sanoa negatiivisia asioita jos niitä näen, mutta se on sellainen riski joka julkistamiseen aina liittyy. Ja hei Mursu nyt, en ole vielä kokeillut Codexia uudestaan koska minulta puuttuu entiset tallennetut pelini. Mahtaisiko olla tallennuksia siinä kohdassa missä vastaan tulee se radskorpioni joen uomassa? Muistan mielestäni aika hyvin miten se siihen asti menikään.

Lupaan että pelaan sen ja annan oikein olan takaa kuulua että mitä mieltä olen!
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)