• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Unelmiesi RPG Maker/Muu pelinteko-ohjelma
Thread Modes
#1
Ihan näin mielenkiinnosta kyselen nyt teiltä, että millaisia ominaisuuksia haluaisitte löytyvän unelmienne RPG Makerista/Pelinteko-ohjelmasta? Oletetaan, että ohjelmalla voisi tehdä suhtkoht nykyisten makereiden tasoisia 2D pelejä, mutta millaisia ominaisuuksia kaipaisitte vielä lisää? Kaikki vastaukset hyväksytään, laidasta laitaan Smile

Tätäkin kyselen vain ihan se mielessä, että joskus on ollut aikeita jonkinlaisen moottorin ja editorin vääntämiseen.
 
Reply
#2
HYVIN joustava mottori, noin pyöreästi sanottuna.

//Eräs mielestäni ehdottoman tärkeä asia on, että tekijä voi itse muokata pelin algoritmeja.
[Image: 2m42fyq.jpg]
 
Reply
#3
Sellaisseen, jolla pystyy helposti vääntämän rajoitukset esim. vahingon tuotantoon, statseihin ja sitten kehitykseen ja tasoihin.
[Image: GarfieldMasterbating.jpg]<br />
 
Reply
#4
Joustava, helppokättöinen (myös vaikeakäyttöinen halutessa(sriptit ja muut hommelit josta en itse mitään tajua)), monta valinnan mahdollisuutta erillaisiin asioihin esim pelisysteemi ja kaikenlaiset hölmöt rajoitukset pitäisi poistaa, jotka on tehty vain siksi, että kyllästyisi ostettuun ohjelmaan nopeasti.

Saanko kysyä miksi kysyt?
Huvin vuoksi vai mitä?
 
Reply
#5
Joskus on ollut puhetta jonkinlaisen RPG Maker tyylisen pelimoottorin tekemisestä, mutta varsinaisesti suunnitelmat eivät ole koskaan edenneet ajatusta pidemmälle. Lähinnä mielenkiinnosta kyselen teiltä, että millaista ohjelmaa te kaipaisitte.

Huomasin tässä jo heti sellaisen ongelman, että tuollaisen moottorin tekeminen saa aikaan samanlaisen geneerisyys-ongelman kuin mikä on jo RPG Makerissa. Kaikki pelit valitettavasti tulisivat tuntumaan ja näyttämään loppupeleissä melko samalta. Myöskin liiallisen joustamisen kanssa voi taipua vain tiettyyn rajaan riskeeraamatta yksinkertaisuutta. Kun se raja ylitetään, on melkein parempi vain koodata peli ihan pohjalta ylös itse...
 
Reply
#6
Makeri jossa on kunnolla toimiva Kumoa toiminto, välillä on tapahtunut sellaisia mokia joita ei ole pystynyt kumoamaan.
Toiminto jolla saa Picturet (kuvat) sumeiksi/reunat sumeiksi, en tiedä onko tuota toimintoa nykyisissä, sillä olen aina käyttänyt RPG Maker 2003\'sta.
Mahdollisuus yhdistää serverille (esimerkiksi pelin päivityksen tarkastamista varten). 3D olisi myös kiva.
Smile
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)