• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Viimeisin läpi pelaamasi peli [P]
Thread Modes
Pokemon Black

Jep jep, jälkijunassa tullaan ^^

Alussa totesin, että tämän täytyy olla todennäköisesti paskin Pokemon mitä on tullut pelattua. Matkalla kohti maailman pelastusta mielipide loiveni ja aloinkin tykkäämään pelistä. Aluksi myös uudet Pokemonit tuntuivat hölmöiltä, mutta loppuen lopuksi ne alkoivat vaikuttaa enemmän pokemonmaisilta (jätskitötteröitä lukuunottamatta). Täytyypä vielä jatkaa lopun jälkeen ja katsoa mitä siellä olisi seuraavaksi luvassa : )
 
Reply
ICO (PS3)


VAROITUS! Seuraava epäyhtälö saattaa sisältää mielipiteen.
ICO > Shadow of the Colossus

9½/10 maistui salami
[Image: 2m42fyq.jpg]
 
Reply
Professor Layton and the Azran Legacy [3DS]

Itse asiassa vedin tämän läpi jo itsenäisyyspäivänä. Peli oli keskivaiheilla aikamoista pakkopullaa imo, mutta lopulta odotus palkittiin. Ehkäpä yksi parhaita pelin loppuhuipennuksia ikinä. Suosittelen hommaamaan jos 3DS löytyy (tosin kannattaa ostaa Last Spectre ja Miracle Mask ennen tätä, koska muuten saattaa olla juonesta vähän pihalla).
 
Reply
The Last of Us: Left Behind (PS3)
Tuli ostettua Left Behind lisä"paketti", todella upea peli hyvällä sivujuonella ja samalla hyvin yhdistettynä pelin pääjuoneen. Osittain myös koskettava tarina. :')
 
Reply
XCOM: Enemy Within

Classic Ironmanilla meni tällä kertaa. Ei loppujen lopuksi niin vaikeeta kunhan vaan pääsee hyvään alkuun. Mut Impossible Ironman on varmaa jo liian vaikea.
 
Reply
Hyrule Warriors (Wii U)

Härö yhdistelmä, mutta toimii. Nautittava peli.
 
Reply
Super Mario 3D World [Wii U]

En ole oikeastaan koskaan nauttinut mistään pelistä näin paljon sitä pelatessani. Peli on kaunis, pelisuunnitelun ilotulitusta ja myös haastava, oikealla tavalla (vaikka pari tasoa saikin pahimmassa tapauksessa jo ragequittaamaan). Kaikki green starit ja stampit tullut tähän mennessä kerättyä, vaikka osan kerääminen aiheuttikin harmaita hiuksia ja osa tulevista tasoista on kuulemma sadistisen vaikeita. Tarkoitus on kuitenkin läpäistä peli 100%, joten otan haasteen vastaan.
 
Reply
Call of Duty: Black Ops II (PS3)

Taisi olla viimeksi PS2 konsolilla kun viimeksi pelasin Call of Dutyä. Kesti hieman päästä sisälle pelin juoneen. Ihan OK peli.
 
Reply
Journey PS4, aika taidepeli. Pitkästä aikaa sellainen vähän erilainen peli kuin perus ammuskelupelit.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)