• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Valmiit projektit -listaus
Thread Modes
#1
Valmiit projektit-listaus

Listataan tänne kaikki RPG Maker Finlandin jäsenten tekemät valmiit pelit, jotta ne ovat helposti löydettävissä sivulta. Lähettäkää tähän ketjuun pelin osoite foorumilla ja mielellään toimiva latauslinkki.

Archive.orgin arkisto kaikista RPG Maker Finlandin peleistä joiden jakamiseen on saatu lupa: https://archive.org/details/RPGMakerFinlandGames

RPG Maker Game Maker
 
Reply
#2
Suuret kiitokset Isopaha vaivannäöstäsi! Smile Vietän viikonloppuni näitä kokeillessa

EDIT: muuten, miksei Codex ole tässä listassa?
 
Reply
#3
Laitoin listaan vaan sellaisia pelejä, joissa on toimiva linkki lataukseen. Codexissa ei näyttäisi sellaista olevan, mutta voinhan tietysti Mursulta pyytää sitäkin.

Sama koskee MISTER_BIG_T:n projekteja, kun jostain syystä niiden lataus linkit eivät enään toimi.
 
Reply
#4
Walrus delivers! Rpg Makerin enkryptaus tahtoo kuitenkin korruptoida ko. pelin, ellen erota Audio-kansiota omakseen. Pelaamiseen ,riittää kuitenkin vain, että kun itse pelin on purkanut niin pastettaa Audion pelikansioon.

https://www.dropbox.com/s/2wlpzqat8li4rf5/Audio.zip

https://www.dropbox.com/s/3b1xetoh0vbxjz...r.%201.exe

Pakko sanoa että tulee kyllä varsin nostalginen olo kun katselee tuota listaa, etenkin noista TuhoJ:n "brush the toilet" sun muista minipeleistä hahah! Kyllä täällä sentään jotakin sisältöä saatiin tuotettua aikoinaan.

Itseltäni löytyy muuten koneelta vieläkin Moshroomin Bloodline of Abelin demo, Sasen Echo: Scar 1.2. demo (jonnet ei muista) ja jopa legendaarinen Skyen Bloodbrand (demo sekin). Ehdottomia kulttiklassikoita kaikki! Big Grin
 
Reply
#5
Hei ystävät hyvät, oletteko ajatelleet, että näitä muinaisia projekteja voisi latailla archive.orgin arkistoihin? Jos vain sallinette niin luvallanne voin tehdä myös sen puolestanne.
 
Reply
#6
(14-07-2015, 09:43:08)Isopaha Wrote: Hei ystävät hyvät, oletteko ajatelleet, että näitä muinaisia projekteja voisi latailla archive.orgin arkistoihin? Jos vain sallinette niin luvallanne voin tehdä myös sen puolestanne.

Omasta puolestani saat.  Smile
 
Reply
#7
(18-08-2015, 11:27:59)TuhoJ Wrote:
(14-07-2015, 09:43:08)Isopaha Wrote: Hei ystävät hyvät, oletteko ajatelleet, että näitä muinaisia projekteja voisi latailla archive.orgin arkistoihin? Jos vain sallinette niin luvallanne voin tehdä myös sen puolestanne.

Omasta puolestani saat.  Smile

Hienoa, näin tapahtuu! Smile
 
Reply
#8
Onko täällä aluetta mihin voisi sijoittaa kaupallisen, Steamissä julkaistun pelin?
 
Reply
#9
Sanoisin, että tänne projektit alueelle se varmaan sopisi ihan hyvin. Jos haluat, niin ainahan se on mahdollista laittaa myös Vapaa-aika alueelle.

Anna linkkiä peliisi, niin lisätään se tuonne valmiiden pelien listalle Smile
 
Reply
#10
Juu kiitosta. Tässä linkki pelin Steam sivulle:
http://store.steampowered.com/app/750770..._Elements/
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)