• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Indiepeli- nurkka
Thread Modes
#1
Tongue 
Indiepeli- nurkka

Elikkäs tervetuloa Indiepeli- nurkkaukseen, jonne jokainen voi postata halutessaan arvosteluja/esittelyjä kaikenlaisista mielenkiintoisista, uniikeista ja ainutlaatuisista peleistä mitä on sattunut bongaamaan tai kokeilemaan.

Ohjeet

Kaikilta postauksilta odotetaan suurin piirtein objektiivisuutta ja että täällä ei esiteltäisi sellaisia pelejä, joita jokainen luulisi löytävän omasta pelikirjastoistaan. Pelien suositellaan olevan myös suht. uusia (max 1-2 vuotta vanhoja).

Laittakaa loppuun 10/10 asteikolla oma mielipiteenne pelistä. Voitte myös loppuun luokitella miinuksia tai plussia pelistä. Arvostelua voi somistaa kuvilla tai jopa videolla, jos haluaa.

Exclamation Postaajille tiedoksi: tekstistä kunnon arvostelu! Pari sanaa tai virkettä ei kelpaa.
 
Reply
#2
Murder at Masquerade Manor

Vähän kuin virtuaalinen versio Cluesta. Olet komisaario, joka on saanut kutsun Mr. Whiten vuosittaisiin naamiaisiin. Valitettavasti kutsut saavat ikävän käänteen, kun joku päätyy murhaamaan kestijän. Tehtävänäsi on selvittää, kuka naamioiduista vieraista on murhaaja. Tämä tapahtuu etsimällä murha-ase (mikä ei ole välttämätöntä) ja kyselemällä vierailta kysymyksiä, minkä avulla murhaajan peitetarina paljastuu. Ole kuitenkin varovainen, murhaaja aikoo pistää sinutkin päiviltä.

Peli on satunnaisesti luotu, minkä takia murhaaja on aina eri henkilö, joten läpipeluuarvoa on kohtalaisen paljon. Peli ei ole kovinkaan pitkä, eikä myöskään erityisen vaikea. Peli ei ole myöskään teknisesti parhaasta päästä: liikkuminen on tönkköä ja puhe kuulostaa omituiselta, mikä tosin johtuu siitä, että peli on satunnaisesti luotu (onkohan tuo edes mikään sana, tarkoitan randomly generated).

Peli on kyllä ihan kokeilemisen arvoinen, suosittelen. 7/10

Lataa tästä.

Tässä taas Markiplierin video kyseisestä pelistä, jos jotakuta kiinnostaa nähdä:
 
Reply
#3
Risk of Rain

Voisi luulla, että nykyään pelit jossa on vanhanaikainen grafiikka ei tulisi koskaan menestymään. Mutta, pelinä Risk of Rain on todella koukuttava vaikka pelin grafiikat eivät juurikaan säväytä.
Sen pariin palaa useasti tuappaakseen vain aikaa, sillä pelisessiot eivät yleensä kestä tuntia pidempään. Tosin usean yrityskerran jälkeen huomaa istuneensa sen parissa useita tunteja.

Peli idea on todella simppeli. Löydä portaali ja tapa kaikki ja kerää siinä sivussa uusia aseita ja tarvikkeita, joita pelistä löytyy monipuolisesti.

Hahmo luokkia löytyy 10 kpl ja jokaisella hahmolla on omat erikoiskykynsä. Tosin jokainen hahmo pitää itse löytää pelistä, jotta niitä voidaan käyttää.

Pelin tasot ovat yksinkertaisuudessaan monipuolisia, sillä portaali vaihtaa paikka jokaisella pelikerralla, jolloin pelaajan on vain etsittävä se.

Viholliset ovat ovat juuri sitä mitä tälläseltä peliltä voi odottaa.Eli suurina massoina pelaajaa kohti vyöryviä hirviöitä, jotka eivät liialisella älykyydellään loista ollenkaan.
Peli sisältää myös kellon perässä nousevan vaikeusasteen, joka vaikuttaa viholisten voimakkuutteen mitä pidempään peliä pelataan.
Sen lisäksi että peli on todella koukuttava peliä voidaan pelata myös kaverin kanssa kahdestaan joka antaa lisä potkua koukutavuudelle.

PELIN LÖYDÄT STEAM PALVELUSTA HINTAAN 8,99€

ARVOSANA
8,5/10

[Image: images?q=tbn:ANd9GcQAzMK6vMy8-AJ5KG1WW21..._C_YusxLnA]
 
Reply
#4
Rpg.Rof.;41655 Wrote:Voisi luulla, että nykyään pelit jossa on vanhanaikainen grafiikka ei tulisi koskaan menestymään
Rohkenen epäillä tätä väitettä... indiepelien nykyinen suosio vähän niin kuin kumoaa sen. ;>

Gunpoint

Game Makerilla tehty mielenkiintoinen pulmapeli jossa räplätään sähköjohtojen kanssa niin että yksinkertaisimmillaan esim. valokatkaisijasta aukeaakin ovi. Useimmat pulmat voi ratkaista monella tapaa ja lisähaasteena pelaaja voi halutessaan yrittää olla tappamatta ketään ja välttää nähdyksi tulemista. Virkistävät jatsimusiikit virittävät dekkaritunnelmaan ja tehtävänantopuhelinkeskusteluissa saa viljellä sarkastisia vastauksia jos haluaa. Valitettavasti peli on jätetty niin lyhyeksi että sen aikana ehditään hädin tuskin esitellä kaikki pelikonseptin mahdollisuudet ja vain pari kinkkisempää pulmaa ehtii tulla vastaan. Tälle jos mille toivoisi jatkoa.

7/10
 
Reply
#5
[Image: edain-mod-375-released]

Edain-Mod

Edain Modin sivut

Eli kaikkien tuntemasta Lord of the rings sarjaan perustuva peli, ja sen suurta suosiota saanut modi.

Peli, josta mod on tehty on Battle of middle earth. Pelissä on tarkoituksena reealiaikaisessa stradegiatappelussa voittaa jollain keskimaan valtioista toinen valtio. Sen ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2001 ja se ei ollut kovin ihmeellinen. Mainoksessa sai nähdä suuria örkkiarmeijoita, mutta ensimmäisessä osassa joukkoja oli mahdollista tehdä vain rajatun määrän.

Toinen osa parani. Siinä tuo joukko-ongelma korjattiin, ja pari valtiota lisättiin, kuten kääpiöt ja haltiat. Mutta silti pelissä oli omat ongelmansa. Stradegiapelissä tärkeintä oli jyrätä vastustajat massalla, jo koko taistelukentästä saattoi tehdä yhden suuren tuotantolaitoksen.

Edain mod paranti näitä virheitä, ja teki modista kuin uuden parannetun pelinsä. Myös kirjan ja elokuvan vastaisia ongelmia poistettiin, sillä Electronic arts (aikaisempien pelien tekijä) oli ottanut hirveästi vapauksia tehdessään peliä. Jotkut rodut esimerkiksi (puolipeikot). Myöhemmin modiin aiotaan lisätä hobitti- elokuvan sankareita ja joukkoja.

10/10

Annan 10/10, koska tämä on parempi kuin alkuperäinen peli. Tämä modi on vieläkin hyvin suosittu ja siitä on tulossa versio 4.0 tänä vuonna. Pidän uusista stradegioista ja valtioista. Peliin ei helposti kyllästy yksinpelilläkään, sillä tietokoneälyäkin on parannettu 1000 kertaisesti.

[video=youtube]m.youtube.com/watch?v=RFg2yvQjwrI[/video]
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)