• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Hyviä ruokapaikkoja
Thread Modes
#1
Erään kaverin kans käydyn FB keskustelun innoittamana, listatkaamme tänne tuntemiamme hyviä ruoka paikkoja. Mieluusti vähintään jokin kohtuullinen selitys sille miksi tykkäätte.

Ja jos haluatte antaa varotuksen, laittakaa nimi punasella.

Kalajoki: Doni Pizza ja Kebab
Täältä saa yhdet parhaimmista mun syömistä kebab annoksista ikuna. Kebabrulla on paras mitä oon missään syöny, ja kebabranskikset valkosipulilla on aivan perhanan hyvät. Ja Kalajoki-pizza Big Grin Ai että.

Oulainen: Ruokakeidas
Perushyvää pizzaa ja kebabannoksia, sekä oikea lounas. Ei mitään äly hyvää sapuskaa, mutta on niitä huonompiakin. Kokkina käsittääkseni näitä ns."Ählämeitä" eli Turkista ja sieltä päin muuttaneita. Suosittelen kokeilemaan uunikebabbia, se on namia.

Haapavesi: Elbistan1
Muuten erittäin maukkaat ja hyvät ruuat, mutta jotku annokset tarvi lisää suolaa. Kokemusta monesta annoksesta ku kuljin yhesä välisä Haapaveellä työharjottelusa. Täältä suosittelen erioten Iskenderiä. Tämän mestan iskender oli eka mitä koitin ja parasta tähän mennesä.

Haapavesi: Dersim
About samantasonen tuon Elbnistanin kans, mutta parempaa soossia, ku astetta tieten tuoreempaa. Ja parempi tunnelma.

Haapavesi: Grilli
Tällä mestalla ei välttämättä ollu sen kummosempaa nimiä ku Haapaveden Autogrilli tai jotain. Ei me muuta kaverin kansa ainakaa muisteta sille. Sellasta perushyvää suomalaista grilliruokaa.

Haapaveden ABC
Ei kannata syyä täälä mitään pikaruokaa. Pizzat on kuivia ku näkkäri, ei lankaa paksumpia, täytettä ei nimeksikään. Ja hampparit on pahanmakusia, ranskikset tikkusolattuja ja muutenki huonoja. Surkeinta huoltis-pikaruokaa mitä oon tavannu.
[Image: tumblr_mb0zczAX2Y1rrpv83o1_500.gif]
 
Reply
#2
Monet varmaan tuntee, mutta

Hirvaskankaan ABC

Kannattaa tilata täällä buffet, sillä pikaruoka ja ateriat on pahoja ja kalliita, mutta buffet on aina hyvä ja siellä on aina noin 3 eri ruokavaihtoehtoa. Ruoka, leipä, ja keito on aina hyvää.

Artolan Kuninkaanportti

No täällä on alkuaikoina ollut hyvä ruoka, mutta omistajan vaihduttua ei kannata mennä syömään, sillä ruoka on yleensä pettymys. Ainakin itselleni.
 
Reply
#3
Joensuun Pizzamaster

Hyvät kebabit ja pitsat on. Paremmat kuin esim. Auringossa.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)