• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Sibad Legend of the seven seas (vx)
Thread Modes
#1
Wink 
Eli minä työstän yht. aikaa aika monta projektia. Joku voi ajatella, että olen joko hullu, koska miten ikinä voisin yksin saada niitä valmiiksi muiden juttujen kanssa, mutta nyt esittelen teille viimeistelyä vaille olevan pelin, joka on pieni, mutta sitäkin pippurisempi:Siis aion tehdä (jälleen kerran) suomenkielisen pelin, joka on tehty aivan mahtavan piirroselokuvan pohjalta nimeltä sinbad, seitsemän meren sankari.
Dubbausversio elokuvastakin on ihan hieno.Eli tarinan pääsankari (tai pääroistosankari) on merirosvo Sinbad, joka työkseen vaeltaa tuntemattomia meriä ja ryöstää kaikenlaista (kuulostaapa imelältä näin selitettynä).
No sitten tämä roisto päättää mennä ryöstämään laivan, johon on lastattu legendaarinen Rauhan kirja, joka on matkalla Syrakusaan (eli sisiliassa sijaitsevaan sen aikaiseen suurkaupunkiin)
Sitten siihen sekoittuu kaikki Kraakkenit, kaaoksen jumalattaret, nuoruuden kaverukset ja kaikki muut jännät jutut. Selitettynä kuulostaa tyhmältä, mutten halua kertoa juonta, sillä pelin ja elokuvan juoni on sen sortin jännä.

Pelissä siis päästään liikkumaan omalla laivalla ympäri seitsemää merta jopa Fidziin asti ja törmätään mitä oudoinpiin hirviöihin ja petoihin matkan aikana.Nämä ovat kuvia elokuvasta ja niitä tulee näkymään pelissä. Musiikit ovat suoraan elokuvasta ja puheet samaten. (muttei ääninäytelty)

Taistelusysteemi on TBS (eli time battle system) ja jos joku on pelannut heroes migth and magickkiä niin tässä pelissä tulee olemaan samanlainen tappelusysteemi.

Toivottavasti pelistä tulee yhtä hyvä kuin elokuvasta ja suosittelen sitäkin (se voi löytyä youtubesta)

Joku voi miettiä, missä kuvat pelistä, mutta älkää huoliko. Kyllä nekin sitten tulevat arvioitaviksi.
 
#2
Eikös tästä ole jo lisenssipeli?
[Image: 2m42fyq.jpg]
 
#3
Voiko joku ystävällisesti haudata tämän projektin?

Kiitos

Voiko projektin nostaa hautausmaalta, jos se sinne joutuu?

//Kyllä voi. -Fungus
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)