• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
 • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
 • 1 Vote(s) - 5 Average
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Title: [VX]Search of Serenity Realm (valmis)
Thread Modes
#1
Search of Serenity Realm
[Image: finalproduct.png]

Lataa tästä
http://www.mediafire.com/?l3z0c89aajzbc

Huom! VX:n RTP Vaaditaan!Juoni
--------------------------------
Elikkäs tarina kertoo Kios nimisestä pojasta ja hänen siskostaan, sekä kahdesta muusta tyypistä, jotka liittyvät näihin myöhemmin.
Peli alkaa kun Kios lähtee viemään siskolleen Movrellelle, joka asuu kauempana, pakettia. Molemmat päättävät palata kotiin, mutta palatessaan huomaavat kodin olevan tuhottu. Talo on hajalla ja kaikki tapettu. Isän jättämien vihjeiden avulla he saavat selville Madoushi nimisen henkilön tehneen tämän yrittäessään päästä Serenity Realmiin(Suomennos lienee tökerö). Muita vihjeitä he eivät saakkaan vaan alkaa eeppinen seikkailu, jossa Kios ja Movrelle yrittävät saada selville mikä tämä Serenity on ja miten Madoushi liittyy siihen.

Hahmot
Hahmoesittely löytyvät Youtube sivultani. Ne ovat enkuksi, mutta eiköhän jokainen täällä osaa sen verran. Jos on ongelmia kääntykää puoleeni
http://www.youtube.com/user/SirPompom?feature=mhum
Tuolla on myös muita aiheeseen liittyviä videoita
Ominaisuudet
 • Vapaa maailma tutkittavaksi tiettyjen vaiheiden jälkeen
 • Jokaiselle hahmolle voi opettaa melkein, jokaisen taidon, tietyin      
  varauksin
 • Kaikkea muuta mitä keksin... Tongue

Muita kuvia:
http://img146.imageshack.us/i/nekir.jpg/
http://img34.imageshack.us/i/kokig.jpg/
http://img155.imageshack.us/i/tokay.jpg/
http://img228.imageshack.us/i/ekay.jpg/
[Image: winding.png]
------------------------------------------------

[Image: bannerlz.jpg]
 
Reply
#2
Mielenkiintoinen idea, siis täysin parodia. Pelleily ei ole aina tosin niin helppoa kuin voisi kuvitella. Suosittelen että jatkat alkuperäistä linjaa ja teet mahdollisimman kliseisen tekeleen mitä mielesi vain kykenee pinnistämään ulos. Siinä sivussa myös maailma saisi olla tuskallisen tietoinen omasta kliseisyydestään. Androgyynit, ylimieliset haltiat aina jousin ja miekoin varustelluina, epätietoisena omasta sukupuolestaan; perverssit, ahneet juoppolallikääpiöt jotka eivät osaa muuta kuin kiroilla ja kerskua ja sylkeä naamallesi kun puhuvat; rohkeat ja ylpeät ihmiset joiden voima on olevinaan palavassa kunnianhimossa ja luvuissa; lihavat puolituiset jotka vetävät kakkua ja oopiumia... Unohtamatta tietenkään herra ultimate-eviliä jolla ei ole oikeasti mitään oikeaa motiivia olla paha. Ehkä näistä aineksista saisi kohtalaisen sopan.

Tätä ei ehkä pitäisi sanoa, mutta itseasiassa monet pelit muistuttavat tällaista ylikliseistä farssia... Vaikka se ei olisi missään nimessä ollut tarkoitus. Hei mutta tee toki jonkinlainen demo mieluummin ennen kuin yrität kokonaista peliä vääntää valmiiksi.
 
Reply
#3
Ulkoasussa kannattaa käyttää enemmän fog- ja tint screen-efektejä, niillä saa helposti ja halvasti tunnelmaa ja näennäisdetaileja karttoihin. Esimerkiksi luolakartassa sitä oisi voinut käyttää.
Juoni taas on ihan peruskauraa, siitä ei enempää sillä en ole hyvä niitä arvioimaan.

Onnea vain, plussaa vielä Mackin grafiikoiden käytöstä.
 
Reply
#4
Quote:Mielenkiintoinen idea, siis täysin parodia. Pelleily ei ole aina tosin niin helppoa kuin voisi kuvitella. Suosittelen että jatkat alkuperäistä linjaa ja teet mahdollisimman kliseisen tekeleen mitä mielesi vain kykenee pinnistämään ulos. Siinä sivussa myös maailma saisi olla tuskallisen tietoinen omasta kliseisyydestään. Androgyynit, ylimieliset haltiat aina jousin ja miekoin varustelluina, epätietoisena omasta sukupuolestaan; perverssit, ahneet juoppolallikääpiöt jotka eivät osaa muuta kuin kiroilla ja kerskua ja sylkeä naamallesi kun puhuvat; rohkeat ja ylpeät ihmiset joiden voima on olevinaan palavassa kunnianhimossa ja luvuissa; lihavat puolituiset jotka vetävät kakkua ja oopiumia... Unohtamatta tietenkään herra ultimate-eviliä jolla ei ole oikeasti mitään oikeaa motiivia olla paha. Ehkä näistä aineksista saisi kohtalaisen sopan.

Tätä ei ehkä pitäisi sanoa, mutta itseasiassa monet pelit muistuttavat tällaista ylikliseistä farssia... Vaikka se ei olisi missään nimessä ollut tarkoitus. Hei mutta tee toki jonkinlainen demo mieluummin ennen kuin yrität kokonaista peliä vääntää valmiiksi.
Olisihan se varmaan ollut kiva, mutta olen jo niin pitkään vetänyt asiallisella linjalla, että sen muuttaminen takaisin farssiksi olisi turhan pitkä prosessi.
Ja pelin juonta en viitsi hirveämmin vielä spoilia siksi siitä niin vähän. Ja kyllä olen myös miettinyt her über pahikselle motiivia.
 
Reply
#5
Holy shit.

"Jotakuinkin 5h tällä hetkellä suoraa pelattavaa"

Kai ymmärrät että ehkä noin 5% aloitetuista projekteista valmistuvat noin pitkälle? Big Grin Rispektiä annan ja hattua nostan sinulle! Minäkin työstän parhaillaan projektia jossa on jotain 10 h pelattavaa (en ole täysin varma). Mukava nähdä että myös muillakin riittää intoa ja voimia tehdä loppuun asti (tai ainakin puolivälin yli) Smile

Kokeilen tätä varmasti kunhan saat tämän valmiiksi.
 
Reply
#6
Huomatkaa muutokset!
Toki niitä ei ole paljon Tongue
 
Reply
#7
Quote:Helmikuu menee viilaillessa ja lisäkamaa tehdessä. :-[Muistakaa hönkiä niskaan jos en ennen helmikuun loppua ole julkaisemassa.
Joten joudutte odottamaan valmistumista. Yritän toki päivitellä aina välillä tänne jotakin.
Edit: suoraa pelattavaa noin 8h + huom. Pelattu läpi ctrl välillä pohjassa ja joitain pomoja helpottamalla.
[Image: bannerlz.jpg]

Jos 27 Helmikuuta julkaset, se osuu sopivasti mun 20V. synttäriks Wink
[Image: tumblr_mb0zczAX2Y1rrpv83o1_500.gif]
 
Reply
#8
[Image: garth.jpg]
Lisää screenejä  Big Grin Siinä olis tuollainen satamakaupunki
 
Reply
#9
Elikkäs peli alkaa olla valmiin puoleinen. Viimeset kartat pitää vielä viimestellä ja muuta sellaista. Sen jälkeen vielä testaan pelin läpi ja korjaan virheet.
Beta-testaajat valmistautukaa. Peliaikaa on n. 9h ja risat. En osaa sanoa lopullisesta.
 
Reply
#10
Nätti kartta mutta minusta tuo ei oikein näytä satamakaupungilta, ainakaan tuon kuvan mukaan. Detaileja saisi myös olla enemmän Tongue

Mites betatestaus etenee?

 
Reply
#11
Ehkei nyt ihan satamakaupunki, mutta meren vieressä olevana ainakin kauppa vakiinnuttanut asemansa. Voisihan sinne varmaan muutaman yksityiskohdan pistää lisää.
Ja betatestaus etenee ilmoituksen mukaan. Eli kunhan saan itse testattua läpi ja todennut toimivaksi.
 
Reply
#12
Tuosta tulee mieleen Dubrovnikin kaupunki tuosta screenistä Big Grin
http://img.viajesyturistas.com/wp-conten..._w_001.jpg

Quote:suoraa pelattavaa noin 9h
[Image: vg64513_mother-of-god-super-troopers.jpg]
 
Reply
#13
Näköjään. Itse kyllä keksin paikan, mutta oikeista kaupungeista on kyllä hyvä ottaa mallia.
 
Reply
#14
Pelitestaus menossa ja 3h pelimittarissa.
Vielä on siis jäljellä. Peli jopa tuntuu ihan pelattavalta.
Alkupuoli vain menee turhan vikkelään. Pitänee lisätä pikkusälää.
 
Reply
#15
Quote:Pelitestaus menossa ja 3h pelimittarissa.
Vielä on siis jäljellä. Peli jopa tuntuu ihan pelattavalta.
Alkupuoli vain menee turhan vikkelään. Pitänee lisätä pikkusälää.
Ei kannata lisätä kauheasti, useimmat eivät varmaan jaksa pelata, jos alku kestää ikuisuuden, kuten esim. FFXIIConfusedsä.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)