• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Projektialueiden käyttöohje
Thread Modes
#1
Modulistisen estetiikan takia on hyvä noudattaa paria nyrkkisääntöä projektialueilla.Ketjujen otsikointi
Loogisesti ketjujen nimeksi olisi hyvä tulla projektin nimi sekä alkuun pieni tagi kertomaan ohjelmasta.
[2k/3] - RPG Maker 2000 ja 2003. Näitä voit siis käyttää kirjoittamalla pelkästään tuon, tai [2k] tahi [2k3], riippuen mieltymyksestäsi.
[XP] - RPG Maker XP.
[VX] - RPG Maker VX.
[GM] - Game Maker.
Mikäli olet tehnyt pelin jollain muulla ohjelmalla, voit inventoida itse siistin ja kompaktin tagin tai jätät tagin kokonaan laittamatta (tai käytä [Muu]).Minne sijoitan projektini?
Riippuu ihan sinusta – missä vaiheessa ajattelet projektisi olevan? Nyrkkisääntönä jos pelistäsi ei ole muuta kuin pari screenshottia ja juoni, se kuuluu keskeneräisten projektien alueelle. Mikäli sinulla on demo (tai demo lähellä), taikka peli on valmis, sen voi sijoittaa muiden vastaavien projektien kanssa Projekti-aluelle. Projektit, joita et jatka (ainakaan lähitulevaisuudessa), siirretään kysymällä (projektiketjussa tai yksityisviestillä ylläpidolle) Hautausmaalle, jossa ne odottavat uudelleenaloitusta taikka menevät sinne jäädäkseen.Millaisen ketjun teen projektistani?
Kannattaa laittaa asiat selkeästi käyttämällä esimekiksi paksunnosta (hillitysti). Myös kirjoitusvirheisiin ja yleiseen ulkoasuun kannattaa kiinnittää huomiota, sillä kieli poskella kirjoitettua 20-rivistä juonta jaksaa harvoin täydellä tarmolla lukea läpi. Jos laitat screenshotteja pelistäsi, on suotavaa että ne ovat linkkeinä eivätkä kuvina suoraan (sillä 10 kuvaa voivat ladata hitaasti ja ovat vain tiellä kun lukija on nähnyt ne jo kerran). Kuvia voit ladata esimerkiksi sivustoille Imageshack ja Tinypic.
 
Reply
#2
Kiitos. Unohdin itse ilmoittaa tästä. .___.
 
Reply
#3
Muistakaa nyt käyttää varsinkin tuolla Työpaja-alueella noita tageja että ihmiset tietää millä ohjelmalla on tehty.
 
Reply
#4
Muistakaa nyt siellä Työpajassa käyttää niitä tageja, ja editoikaa vanhoihin topicceihin, että ei tarvitse kysellä mikä ohjelma on :/
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)