• Tervetuloa RPG Maker Finlandiin!
  • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Isopahaan (isopaha@gmail.com)
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Fani hahmona omassa suosikkisarjassaan
Thread Modes
#1
http://www.hs.fi/kulttuuri/Game+of+Thron...2104612296

Heh, nyt vain lahjoittamaan rahaa, jos tykkää game of thronesista. Sen kirjasarjan tekijä kerää rahaa susien puolesta ja lahjoittaja pääsee hänen kirjaansa sekä tv-sarjaan 20 000 dollarin summalla.

En pidä sarjasta, enkä kirjasta, mutta ei noilta kirjailijoilta ideoita sitten puutu, kun tälläistä keksivät

Mihin lempipeliisi, -elokuvaan, -kirjaan haluaisit itse hahmoksi?
 
Reply
#2
Don't Hug Me I'm Scaredillä on myös samantapaista. Jos projektiin lahjoittaa vähintään 150 puntaa, jonkin episodin lopputeksteihin piirretään lahjoittajan kuva ja lahjoittajan nimi mainitaan. Jos projektiin lahjoittaa tonnin, lahjoittajalle kirjoitetaam muutama pieni repla ja lahjoittaja pääsee jonkin pienemmän hahmon ääneksi. Vastaavasti jos projektiin lahjoittaa viisi tonnia, lahjoittajasta tulee yksi johtavista tuottajista.
[Image: 2m42fyq.jpg]
 
Reply
#3
meyvn MaRa;41901 Wrote:Don't Hug Me I'm Scaredillä on myös samantapaista. Jos projektiin lahjoittaa vähintään 150 puntaa, jonkin episodin lopputeksteihin piirretään lahjoittajan kuva ja lahjoittajan nimi mainitaan. Jos projektiin lahjoittaa tonnin, lahjoittajalle kirjoitetaam muutama pieni repla ja lahjoittaja pääsee jonkin pienemmän hahmon ääneksi. Vastaavasti jos projektiin lahjoittaa viisi tonnia, lahjoittajasta tulee yksi johtavista tuottajista.

On mielenkiintoista miten nykyään fanit voivat olla iso osa projektien rahoittajista. Hyvinä esimerkkeinä voi huomata nuo joukkorahoituspalvelut. Jos sinä MaRa haluaisit tuhlata rahaa päästäksesi suosikkisarjaasi niin mihin lahjoittaisit?

Minä ehkä voisin Tolkienfanina maksaa rahaa (jos olisin ökyrikas ja hullu) päästäkseni siihen uusimpaan Hobitti- leffaan Wink En oikein muita keksi. Rolleyes
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)