RPG Maker Finland
Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä.... - Printable Version

+- RPG Maker Finland (https://rpgmaker.fi/mybb)
+-- Forum: Pelinteko (https://rpgmaker.fi/mybb/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Yleinen RPG Maker -keskustelu (https://rpgmaker.fi/mybb/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Thread: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä.... (/showthread.php?tid=793)Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä.... - Moshroom - 15-02-2008

Ihan gallupluontoinen kysymys. Onko kenenkään mielestä ärsyttävää, että Enterbrain ei ole päivittänyt RMVX:n englannin kielisiä sivuja 20.11.2007 jälkeen? Ei tässä mitään muuta, mutta itse olen melkein ehtinyt unohtaa, että kyseinen julkaisu on tulossa kahden viikon sisällä. Toisaalta itsepähän siinä häviävät, kun länsimaalaiset käyttäjät turhautuvat ja alkavat käyttää kräkättyä japsiversiota sen sijaan, että odottaisivat aidon version ilmestymistä...


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Echo - 16-02-2008

Minuakin tämä nakerti aika paljon, että edes demoa ei ole viitsitty enterbrainin toimesta tehdä Englanninkieliseksi, vaan se on täytynyt käyttäjien muokata.

Eli kyllä.


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Isopaha - 16-02-2008

Onhan se jokseenkin ärsyttävää, kun voisivat edes ajatella niiden rahojen takia että panostaisivat länsimaiseen kauppaan.

Voi olla tosin niin, että nousevan auringon maassa noita tulee myytyä niin vallan helvetisti, että ei länttä tarvitse.


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Moshroom - 26-02-2008

Kaksi päivää luvatun julkaisun takarajaan. Ei promomateriaalia, ei hypetystä, ei MITÄÄN! Ainut uudistus, mikä Enterbrainin sivuille on ilmestynyt, on englanniksi käännetty Materials -osio. Edelleenkään ei mitään puhetta julkaisusta, joka kuitenkin EB:n mukaan on viimeistään ylihuomenna.

EB ei todellakaan arvosta meitä >Sad


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Echo - 26-02-2008

Näin on.

Voihan homma olla niinkin, että EB suivaantui Eurooppalaisten ja jenkkien kräkeistä, ja päätti olla panostamatta länsimaihin.


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Moshroom - 26-02-2008

Omapa on häviönsä. Kräkkejä tulee kuitenkin. Olis tullu vähemmän jos ne olis jaksanu panostaa länsimaisiin käyttäjiin ja esim. kääntäny demon englanniksi. Sit ne olis voinu pitää blogia käännöstyöstä, kääntää esimerkkipelin, ja lopulta julkaista sen ohjelman. Olis tasaisin väliajoin pistäny jotain uutta materiaalia ulos, niin meillä olis säilyny kiinnostus odottaa aitoa versiota. Ite ainaki oon niin totaalisen kyllästyny tähän touhuun, etten varmaan hanki VX:än aitoa versiota. Pysyn XP-miehenä.


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Echo - 26-02-2008

Tosi on.

Todella vttumaista se, etteivät edes viitsi kääntää itse demoa, vaikka ohjelma on pian jo julkaistu.


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Isopaha - 26-02-2008

Quote:Omapa on häviönsä. Kräkkejä tulee kuitenkin. Olis tullu vähemmän jos ne olis jaksanu panostaa länsimaisiin käyttäjiin ja esim. kääntäny demon englanniksi. Sit ne olis voinu pitää blogia käännöstyöstä, kääntää esimerkkipelin, ja lopulta julkaista sen ohjelman. Olis tasaisin väliajoin pistäny jotain uutta materiaalia ulos, niin meillä olis säilyny kiinnostus odottaa aitoa versiota. Ite ainaki oon niin totaalisen kyllästyny tähän touhuun, etten varmaan hanki VX:än aitoa versiota. Pysyn XP-miehenä.

Krakkeja löytyy jo, jos osaa hakea.


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Moshroom - 26-02-2008

Joo tiedän, eka kräkki tais tulla tammikuun tokalla viikolla.


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Moshroom - 01-03-2008

No nyt ne julkaisi sen SmileRe: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Kimwi - 02-03-2008

Quote:No nyt ne julkaisi sen Smile
Hankin jo perjantaina


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Suzumi - 02-03-2008

Et kai puhu warettamisesta...... -.-


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Moshroom - 03-03-2008

Ei, kräkki julkaistiin tammikuussa. Virallinen enkkukäännös tuli 29.2.2008 (aika hauska veto sinänsä. Harmi vaan, että lähes kolmen kuukauden mittainen totaalinen hiljaisuus Enterbrainin taholta sai monet kyllästymään odotteluun.)


Re: Enterbrain ei arvosta länsimaalaisia käyttäjiä - Echo - 12-05-2008

Tässä voi naureskella myös sille, että käyttäjät ehtivät kääntää englanniksi, säätää demoa niin että lähes kaikki rajoitukset lähtevät, kräkätä väh. kaksi eri versiota ja käätää japsidatabasenkin englanniksi ennen kuin EB ehti edes kääntää samplepeliään englanniksi (jos edes yrittivät).