RPG Maker Finland

Full Version: Jolla Tablet
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Kenties lähihistorian häiriintynein IGG-sekoilu on tulossa päätökseen ja Jolla toimittaa helmikuussa noin 9 kk viivytysten jälkeen projektin takaajille 540 tablettia ja palauttaa loppujen rahat (mukaanlukien ennakkotilaajien, joista yksikään ei tule Tablettia saamaan). Tuotetun erän loput noin 3600 - 7000* tablettia jäivät erinäisten epäselvyyksien, esimerkiksi Jollan marraskuisen lähes-konkurssin vuoksi Kiinaan. Näistä valtaosa on raiskattu asentamalla Sailfishin tilalle Android. Osa Jolla blogin lukijoista on yrittänynt tilata tablettia Taobao-verkkokaupasta eri välittäjien kautta. Ainakaan Engtaobao.com (nimimerkki SailorX:n kertoman mukaan) ei tablettia pystynyt toimittamaan, sillä he eivät voi lähettää tuotteita, joissa on akku.

Jolla julkaisi pari päivää sitten harmillisen uutisen, jonka mukaan Tabletteja ei tulla valmistamaan lisää, sillä erinäisten alihankkijaverkostojen dynaamisen luonteen vuoksi osaa Tabletin rautaan tarvittavista osista ei ole enää saatavilla.

Onko paikalla itseni lisäksi muita, jotka ovat seuranneet Jolla Tabletin tarinaa? Any thoughts?

* = 3600 tablettia on todistetusti ollut myynnissä Taobaossa ja 7000 on epävirallinen luku, jonka löysin Jolla blogin kommenttiosiosta. Jolla itse ei ole kommentoinut, miten monta Tablettia kaiken kaikkiaan on tuotettu.
Harmi, ettei jolla toiminunt loppujen lopuksi. Odotin Jollan kehitystä, ja on sääli ettei se toiminut.