RPG Maker Finland

Full Version: Maailmanloppu vuonna 2012
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Dunno kuinka moni foorumilainen on huomannut, mutta muun muassa Youtubesta löytää nykyisin aimo tukun videoita joissa maailman väitetään loppuvan 5 vuoden päästä.

Mitä silloin tapahtuu? Salaliittojehujen mukaan vuonna 2012 Nibiru niminen planeetta ohittaa Maan niin läheltä, että sen vetovoima saa maapallon navat sekaisin. Seuranneessa ekokatastrofissa ihmiskunta tuhoutuu, ainakin melkein.

Lisäksi esimerkiksi Nostradamus on ennustanut vuodelle 2012 jotain kauheata. Mayatkin laskivat maailmanlopun vuodelle 2012 (viimeinen ajanjakso Mayojen kalenterissa päättyy -> maailma tuhoutuu ja kaikki alkaa alusta). Aiheesta on myös tulossa ihan elokuvakin.

Itse en usko koko roskaan rahtuakaan, sillä maailman piti loppua jo vuonna 2000 ja monta kertaa paljon aiemminkin. Siihen kylläkin uskon, että maapallo tuhoutuu 5 miljardin vuoden päästä kun Auringon voimat loppuvat.

Mutta kertokaa toki mielipiteenne ja visionne siitä, miten maailma teistä tulee päättymään. Ja milloin TongueKivat sulle, nyt alkoi ahdistaa. En silti usko, että viiden vuoden päästä olisimme jo tuhkaa...
Nyt täytyy kertoa että wanha Big Grin Yhdellä foorumilla samanniminen keskustelu on ollut jo ainakin kaksi kuukautta.

Nojaa, joskushan kaikki kuolevat, toiset aiemmin, toiset myöhemmin. Jos se tulee, eihän sille mitään voi.
No juu... Itsekin luin noista mayoista jo joskus 5 vuotta sitten. Keskustelu Isopahan kanssa pari päivää sitten sai minut muistamaan tämän.

Mutta vanha muualla, uusi täällä Wink

Minä laittaisin rahani likoon avaruudesta iskeytyvälle asteroidille tai komeetalle. Tuskin kuitenkaan elän sitä näkemään. Varmaan ihan hyvä juttu.
Alkoi ahdistaa myös mutta en usko että viiden vuoden päästä. Ainakin vuonna 2029 Apophis niminen asteroidi törmää maapalloon. En kyllä tiedä minne mutta toivottavasti ei Suomeen... Sillä se vastaa aika montaa Tsar-Bombaa (pahin ydinpommi).
Tulivuori se meidät tappaa..

// Kunhan nyt ensin purkautuu
Wikin mukaan Apophis ei osukaan vuonna 2029 Maahan. Ja vaikka osuisikin, se ei riittäisi pyyhkimään Maata tyhjäksi elämästä. Maapallo on kuitenkin miljoonia tonneja painava rautainen pallo.

Tuo Yellowstone on kylläkin karmiva : /
Apophis on jo mitä luultavammin ohimenevä uhka mutta Yellowstone luultavasti tulee purkautumaan meidän elinaikanamme.
Quote:Apophis on jo mitä luultavammin ohimenevä uhka mutta Yellowstone luultavasti tulee purkautumaan meidän elinaikanamme.

Tai sadan tuhannen vuoden päästä : p
Voihan se purkautua juuri samalla kuin luet tätä viestiä. Eikö? No entäs ..... NYT?!?! No ei väkisin.
Jep, mehän tosiaan juteltiin tästä : )

Ite mietin tätä ja epäilystähän tästä teoriasta löytyy:
1. Uskomme ennustukseen, jonka tehneet ihmiset eivät tienneet mikä on pyörä ja uhrasivat ihmisiä jumalalille paremman sadon toivossa
2. Kalenteri on tulkittavissa millä tavalla tahansa, kuten kaikki muutkin ennustukset, varsinkin Nostradamuksen pimeät tekstit
3. Kaikki viimeaikojen tapahtumat (Yellowstone) vain ruokkivat pelkoa, jonka me itse olemme luoneet.

Mutta jos pahin tapahtuu, niin minkäs sille mahtaa. Todennäköisesti me vietämme kuitenkin joulu-aattoa 2012.

Pommisuojaa rakentamaan
Quote:Wikin mukaan Apophis ei osukaan vuonna 2029 Maahan. Ja vaikka osuisikin, se ei riittäisi pyyhkimään Maata tyhjäksi elämästä. Maapallo on kuitenkin miljoonia tonneja painava rautainen pallo.

Tuo Yellowstone on kylläkin karmiva : /
Eiku 2036 se olikin. Ja kyllä tutkijoiden mukaan Apophis törmää maahan. Eihän se posauta koko maapalloa mutta tuhoa aiheuttaa.
Quote:
Quote:Wikin mukaan Apophis ei osukaan vuonna 2029 Maahan. Ja vaikka osuisikin, se ei riittäisi pyyhkimään Maata tyhjäksi elämästä. Maapallo on kuitenkin miljoonia tonneja painava rautainen pallo.

Tuo Yellowstone on kylläkin karmiva : /
Eiku 2036 se olikin. Ja kyllä tutkijoiden mukaan Apophis törmää maahan. Eihän se posauta koko maapalloa mutta tuhoa aiheuttaa.

Luin kyllä ite Tieteen Kuvalehdestä, että tämä meteoriitti ohittaa maapallon ja sen osuma-mahdollisuus on joku yksi miljoonasta...
Onhan noita manattu jo monia monia kertoja eikä mitään ole tapahtunut. Korkeintaa heimojohtajalta päässyt kovanluokan pieru. Itse en ainakaan usko mitään maailmanloppua tulevan vielä kymmeniin vuosiin.
Jos Yellowstone tai joku muu supertulivuori purkautuu niin voi tulla ydintalvi ja tulee uudestaan jääkausi. X__X
Yellowstone ainakin tuhosi kokonaisen kaupungin. Täynnä tuhkaa koko kaupunki.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15