RPG Maker Finland

Full Version: Ärsyttääkö?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
No ei oikeestaan ärsytä mutta ainakin harmittaa että kaikki kaverit jokka on mesessä on varattu tilassa. Ei sillä että olis jotain tärkeää/hauskaa asiaa mutta harmittaa vaa yleisesti semmonen ehkä tilavaihtoehto on- ja offlinen välillä jonka ansiosta voi kuvitella että toinen vastaa/näkee viestin jo ennen sitä neljää tuntia jolloin saa vastauksen.

Ja koska ei päässyt purakamaan ylinmääräisiä pp:tä(pohtimispisteitä), mesen välityksellä nii tökitään muitten minulle kuulumattomia asioita:

Inkuisto(en onnistunu lausumaan nii en kirjottakkaan oikein, anteeksi) kerta olet innostunu psykologiasta niin eikö silloin pitäisi jotenki ymmärtää toisen mahdollista mielipidettä asiassa. Kyllähän varmaan ne ennakkoluuloiset stereotypiat estää teitä saamasta kämppää mutta voisihan siellä olla vaikka aikeilla rempata lisää jolloin tulisi enemmän kustannuksia kuin nuorella on varaa tai vaikka halu saada jotku sellaiset asukkaat jotka pysyvät samassa kämpässä kauan(kun nuoret saattavat aikuisia herkemmin muuttaa opiskelun, työn ja parisuhteen takia).

Mutta lopuksi sanon että tämä on vain minun neurtal good asenteen ja yhden ov:n psykologian kurssin vaikuttama mielipide. Mutta rehellisesti sanottuna kyllähän se alkais itelläkin jurppia jos kämppä tippuis alta eikä uutta meinais saaha tilalle.
Quote:Inkuisto(en onnistunu lausumaan nii en kirjottakkaan oikein, anteeksi) kerta olet innostunu psykologiasta niin eikö silloin pitäisi jotenki ymmärtää toisen mahdollista mielipidettä asiassa. Kyllähän varmaan ne ennakkoluuloiset stereotypiat estää teitä saamasta kämppää mutta voisihan siellä olla vaikka aikeilla rempata lisää jolloin tulisi enemmän kustannuksia kuin nuorella on varaa tai vaikka halu saada jotku sellaiset asukkaat jotka pysyvät samassa kämpässä kauan(kun nuoret saattavat aikuisia herkemmin muuttaa opiskelun, työn ja parisuhteen takia).

Mutta lopuksi sanon että tämä on vain minun neurtal good asenteen ja yhden ov:n psykologian kurssin vaikuttama mielipide. Mutta rehellisesti sanottuna kyllähän se alkais itelläkin jurppia jos kämppä tippuis alta eikä uutta meinais saaha tilalle.

Koska tiedän psykologiasta yhtä sun toista, niin totta kai ymmärrän mitä nämä ihmiset ajattelevat ja millaiset stereotypiat heillä on. Minullakin on stereotypioita monista ihmisistä, mutta olennaista on päästä stereotypisen ajattelutavan yli ja antaa näille ihmisille edes mahdollisuus, eipä niitä yksiä vuokraajia huvittanut edes nähdä ketä ja minkälaisia me ollaan.
En ymmärrä miten tuo remontointiaikeet edes liittyy tähän, sillä en ensinnäkään usko että mainitsemissani ollaan mitään remppaa tekemässä ja eihän siitä meille mitään kustannuksia tule jos vuokraajat remonttia tekevät. Vai olenko ihan väärässä...?

Mutta en kiellä että minua ei jurpisi olla nyt ties kuinka monetta kuukautta aina jonkun vieraan katon alla ja omat tavarani ovat varastossa ja autotallissa ja kaiken lisäksi kaikki mahdollisuudet omaan asuntoon menevät stereotypioiden vuoksi, siinä vaiheessa ei hirveästi nappaa että ne ovat tavallisia stereotypioita ja niitä pitäisi ymmärtää.
Ärsyttää ku koulussa oltii käytävällä 2 TUNTIA oottamassa opea...
Ja sit meille tultii sanoo sen 2 tunni jälkee et ope ei oo tänää koulus
Minua jurppii ajan lyhyys. Tuntuu ettei nykyään ole aikaa oikein millekkään. Jos jotain aloittaa huomaa kohta kuluttaneensa koko päivän siihen. Möö...
Ärsyttää ku ei oo tuloja eikä voi muuttaa omillee...
Minua ärsyttää oma saamattomuuteni. En saa koskaan tehtyä mitään ajallaan.
Unirytmit ovat aika takapuolesta. Pitäisi joka ilta mennä nukkumaan kello 00:00, viimeistään 01:00 ja herätä aamulla 07:00. Aina kuitenkin venyy tuo nukkumaanmeno ja aamulla herääminen on yhtä perseilyä. Nukahdan nykyään yleensä n. 02:00 - 04:00. Pitäisi vain ottaa itseäni niskasta kiinni ja panna maata joka ilta viimeistään tuossa kahentoista maissa.
Kävin tänään Hesessä ja viereisessä pöydässä istui joku äänekäs teini-ikäinen tyttö, jonka sanavarasto tuntui koostuvan lähinnä v-alkuisesta kirosanasta. Muutenkin jutut olivat mitä olivat. Ärsytti. Ja sen jälkeen rupesi ottamaan päähän Suomen nykynuoriso yleensäkin, vaikka itsehän olen osa sitä.

Aleksanteri

Quote:Kävin tänään Hesessä ja viereisessä pöydässä istui joku äänekäs teini-ikäinen tyttö, jonka sanavarasto tuntui koostuvan lähinnä v-alkuisesta kirosanasta. Muutenkin jutut olivat mitä olivat. Ärsytti. Ja sen jälkeen rupesi ottamaan päähän Suomen nykynuoriso yleensäkin, vaikka itsehän olen osa sitä.

QFT, sillä itsehän törmään ilmiöön joka päivä monta kertaa. Tosin heidän mielestään minussa on varmaan paljonkin muutettavaa, mutta minkä sitä toisten mielipiteille voi.
Mull on sikana läksyi, 3 superhyper juttua, jotka pitää olla ens viikkona valmiina, mua kiusataan koulussa (Jopa likakti >Sad ) ja kaiken huipuks nää jutut saa mut sekoo ja rpg-Maker projektit pitää alottaa aina alusta!
Pages: 1 2 3 4 5 6