RPG Maker Finland

Full Version: Ärsyttääkö?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Inhoan Norman Virus Controllia.
Kun olen enkryptinyt Echon demon 1.3, Norman tulee ja poistaa sen. Syynä on troijalainen, jota ei löydy edes alkuperäisestä kansiosta.

saakeli
Käyttäsit Avastia Wink
Quote:Käyttäsit Avastia Wink
Käyttäsit quotee.

Itellä Avira Antivir, eikä sitäkään vielä mihinkään nähtävästi tarvinnu Tongue
lista jatkuu...itehä suosittelisin F-secure antivirus.
monta kertaa se on pelastanu
Quote:tehä suosittelisin F-secure antivirus.
monta kertaa se on pelastanu

Minulta löytyy F-secure myös, eikä oo paljon ongelmia koneen kanssa ollut.

Ja sitten asiaan. Tällä hetkellä minua ei ärsytä yhtikäs mikään. Tai no, täällä saisi olla enemmän yökukkujia. Tulee aina yöllä tylsää kun ei oo kukaan online.
minä olen useasti öisin paikalla

elikkä kaikki joilla on pikkuveli/sisko tietää miltä minusta tuntuu.
esim. ainaku olen konneella nii pikkuvei tulee itkee et sen pitää päästä ja sit ku en päästä nii se märisee vanhemmille ja ne uhkaa sit kotiarestilla. no sit lähden koneelta laitan kaikki ohjelmat kiinni ja lähden.
5 min päästä käyn kattomassa mitä se tekee ja yllätys yllätys se ei olekkaan enää konella mutta kone on blue screenissä ja kaikki tallentamattomat tiedot kadonnu. kävi mulle pari päivää sitte. hävis dotz:ista 7 mappia
Minulla on sama juttu isosiskon kanssa... paitsi että hän on siinä sitten seuraavat 4 tuntia
Oma kone ei olis pahitteeks..
Tämä kone on perjaattessa minun (99,99% ajasta olen sillä...) mutta kunnon pöytäkone vain minun käyttööni tulloo vasta kesällä Sad
mullekki tulee oma pöytätietokone heti ku on rahat koossa. pitää ite maksaa kone ja vanhemmat maksaa näytön
V***ttaako? Palaako päreet? Ottaako kaaliin? Pänniikö? Tämä ketju on kuin sinua varten! Rustaa täänne, mikä v***ttaa, se helpottaa yllättävän paljon.

Itselläni ei ole nyt mitään v****ilun aihetta, mutta jos jollakulla on, niin tänne vaan...
Tällainen ketju oli jo olemassa joten yhdistin tämän siihen.
Pää kipee ja koulua vielä 7 päivää. Eli 7 päivää liikaa Sad

Metalluc

Ärsytys ja pänniminen, sillä Perjantina on Hiihtoretki ;F

Onneksi Sieni lähtee pelaamaan ET:tä Wink
Kyllä ärsyttää.
Ärsyttää kun ei saada kaverin kanssa kämppää, vaikka ollaan jo hyvän aikaa haettu joka suunnasta.

Miksi me ei kelvata? Koska me ollaan nuoria, eli ollaan automaattisesti meluavia huligaaneja! Nimenomaisesti tästä syystä ei saatu yhtä aivan loistavaa halpaa kolmiota 6 kerroksessa (nätit näkymät)... Ja kyseiset vuokraajat eivät edes tavanneet meitä. Ne tasan katsoi meidän hakemuksen ja sanoivat että ei. Vielä tämän ymmärtäisi jos sillä asunnolla oli muutenkin kova kysyntä niin voisikin hyvillä mielin valikoida, mutta ei... se kämppä lojuu vieläkin tyhjänä odottamassa jotain \'kunnollisia\' vuokraajia!

Toista kämppää sitten haettiin Ulvilan kaupungilta. Löytyi yksi hyvä kolmio taas. Se oli halpa, tilava ja perusremontti oli tehty 2003 eli se oli uuden ja laadukkaan oloinen. Saatiinko me sitä? Ehei... Miksei? Koska ollaan nuoria! Ja sitten koska meitä on kaksi niin meitä ei saa laittaa kolmioon koska me ei tarvita sitä, vaan meidät PITÄÄ laittaa kaksioon! Jumalauta, jos meillä on varaa kolmioon, niin miksi me ei saada kolmiota?! Me ollaan kuitenkin kaksi ihmistä, me tarvitaan tilaa elämiseen! Ei sitä toisen naamaa jaksa aina katsella!
Kaksio= 2 huonetta ja keittiö... Molemmilla oma huone (ja toinen saa puolet isomman koska se toinen on olohuone) ja sitten ei ole mitään yleistä tilaa. Mitä me tehtäisiin jos meille tulee vieraita?
Ne Ulvilan kaupungissa yritti tunkea meitä pieneen, vanhaan, huonokuntoiseen kaksioon missä naapurissa asuu jotain hämäräsakkia. Juu, kiitos ei.

Nyt ollaan hakemassa Porin puolelta yhtä ihan hyvän oloista kolmiota ja toivottavasti Porilaiset on fiksumpia kuin Ulvilan juntit.

Alkaa pikkuhiljaa kypsyä asumaan kaverin vanhempien luona, kun omat muutti Lohjalle. Asun käytännössä kaverin huoneessa. Ei sinänsä että olisi ikävää tai tylsää, mutta pidemmän päälle kaipaisi jotain KOTIA ja omia tavaroitaan (jotka ovat tällä hetkellä kaverin autotallissa)... Vähän rassaa kun ei pääse käsiksi omiin tavaroihinsa...
Pages: 1 2 3 4 5 6