RPG Maker Finland

Full Version: Ärsyttääkö?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6
Quote:[quote]
Olisi mieluummin mennyt amikseen jos ei kiinnosta mikään.

Amis ei ole tarkoitettu niille joita ei kiinnosta mikään!
Amiksessa ei pärjää jos ei kiinnosta.

Itse käyn amista ja ärsyttää kun vertaillaan lukiota ja amista ja luullaan että "ne ihmiset joita ei kiinnosta mikään, menevät amikseen"!
Tuo on loukkaavaa!
Missään ei pärjää jos ei kiinnosta..
Sori, pyydän anteeksi. Ei minulla ole amista mitään vastaan, meinasin mennä sinne itsekin kun lukio tuntui liian vaikealta.
Ärsyttää se kun jäi *tässäonpee*askanmaku suuhun tuosta pääsivu riidasta... Toivottavasti ketään ei minua vihaa, vaikka vähän \'\'purkasin tunteita\'\' Pääsivu topikissa.
No ei se toki haittaa, sillä kyllähän osa artisteista ottaa kritiikin haukkumisena Big Grin
Quote:Ärsyttää se kun jäi *tässäonpee*askanmaku suuhun tuosta pääsivu riidasta... Toivottavasti ketään ei minua vihaa, vaikka vähän \'\'purkasin tunteita\'\' Pääsivu topikissa.

No älä nyt. Tuskin täällä nyt kukaan on vannonut asiasta vendettaa sinulle.
No ei me vihata sua, se nyt vaan on niin että kauan kun teet jotain, ja sitten joku sanoo että se on ihan karmea, niin reaktio on negatiivinen Big Grin

Ite en ole katsonut pääsivua kuin sen verran että sain foorumin linkin, ja sitten foorumi kirjanmerkkeihin. Aivan sama mulle onko koko pääsivua lainkaan, kuhan foorumi pysyy.
Nyt ärsyttää aika kunnolla.

Pitkästä aikaa pelaan Wolfensteiniä, ja enkös ole sitten taas ihan noobi. Menen entiselle vakkariservulleni ja ennen minua huonommat pelaajat tylyttävät armoa tuntematta minua. Sitten kun haluaisin vähän vähemmän pro servuille, niin niillä on sitten kartta jota en voi ladata.

Voi saatanan saatana.
Nyt sitten vain peliä tekemään -.-
Quote:Tosta ei nyt kannata vetää hernettä nenään.

Itse basistina saan joitain... epämieluisia kommentteja.

Ja kyllä sun täytyy se myöntää, että amis on helpompi koulu verrattuna lukioon. Meillä lukiossa nimenomaan \"luetaan\".
En nyt jaksa hernettä nenääni vetää.
Joo hiiri ei toimi. Netissäkin liikun lähinnä näppäimistön avulla. Se että pääsin tätä viestiä kirjoittamaan vei oman aikansa. Kursori liikkuu vain sivuttain, ei ylös eikä alas. Noh, huomenna onneksi uusi hiiri.

----

Noniin, uusi hiiri. Kun äskön tuon uuden hiiren sain päätin katsoa mitä vanhan hiiren sisällä on. Noh, ei mitään mielenkiintoista, paitsi helvetisti pölyä. Rupesin putsaamaan hiirtä, ja sain sen toimimaan. Tälläistä minun tuuria.
Minua ärsyttää huomiseksi tehtävä äidinkielen referaatti, jonka palautuspäivästä opettaja ei viitsinyt mainita sanaakaan. Se olisi pitänyt olla joskus viime jaksossa, mutta unohdin sen, ja nyt on tulossa vähintään yhden numeron lasku sen arvosteluun. Se ei ole vaikea tai mitään, olen vain liian laiska. Sitten on vielä joku selostus, jonka uusin paremman numeron toivossa.
Minua ärsyttää sama kuin Summittia, minulla on vielä edellinenkin äikän homma tekemättä, mutta opettaja luulee, että olen tehnyt sen. Nyt pitäisi tehdä molemmat sillä olen pikkusen kusessa jos palautan opelle äikän vihon, jossa on edellisestä hommasta 5% tehtynä. >Sad
Paha paha paha... Koulussa pitää opiskella ahkerasti, tehdä työt ajallaan jne. jne. Saarna loppuu, en itekkään ole mikään uuber ahkera hiku..

Tässä luokka järjestää discon ala-asteelaisille. Ihan jees, tänään vasta kuulin siitä, koko luokka kuuli siitä, naiset osaa. Mikäs tässä, nyt salamannopeesti hankkimaan kaikki syötävät ym. ja järjestyksenvalvojat ym... Ite hoidan musiikit paikalle. Jotenkin niin perseestä kun ei osata mitään ilmottaa ajoissa, palakaa helvetissä naiset.
Naisten ei kuulu palaa helvetissä. Ne on mukavia olemassa Wink
Ulemasta hävisi kaikki omatekemät painikkeet. :o (siis nämä muokkaa, uusi aihe, vastaa, jne)
Piti laittaa kaikki uudelleen.
Pages: 1 2 3 4 5 6