RPG Maker Finland

Full Version: Päiväsi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Hetken aikaa mietin kuuluuko tämä aihe minnekkä, ja päädyin Off-topickiin. Eli millainen oli päiväsi? Oliko se hyvä? Miksi / Miksi ei? Mitä teit? Mitä piti tehdä? Itselläni tähän mennessä on ihan hyvä, siivoillut, vaatekaapista kaikki vaatteet lattialle ja katselemaan pienet ja rikkinäiset poies.
No, kohta lähden metsään riehumaan tukin ja kivien kanssa. Siivota vois kyllä, tai huomiseks se taitaapi siirtyä. Ja illalla pitää muistaa mennä bändiharkkoihin. Eipä sen kummempaa. Äskettäin vasta heräsin.

muokkaus klo. 11:41: Tässä justiin tulin lenkiltä, kävin tunnin juoksemassa painoliivit ylläni [smiley=tongue.gif] Ja nyt menen sitten syömään, jonka jälkeen jatkan pelimusiikkien säveltelyä.
Hyvä on ollut on...

Pääsin valvojaksi/moderaattoriksi/modeksi.

Heti ensin siivosin foorumia ja bannasin itseni
GJ Jere! <allekirjotus>
Ihan normipäivä. Opettajan puheet meni kyllä vähän ohi... jäi kahvit aamulla ottamatta nääs.
Eilen en muistanut postata joten postaan nyt eilisen päivän.
Todella huono päivä. Jouduin tekemään 6½ tuntia lattia remonttia. Eli toisin sanoen, kyykin sen ajan lattialla. Tosin, olihan minulla näitä minun omia taukoja (Jere tietää asiasta paremmin ;)). Ilta menikin jo vähän paremmin, saunoin. Ja sittenhän se päivä olikin jo ohi.
Normaalin viikonloppun vietin kannonkoskella isäni luona... kaajettiin taas vähän mettää ja hyvällä matematiikalla laskin, että lähemmäs 170 halkoa pistin osiin. Ja ne ei ollut mitään pieniä kalikoita. On muuten hartiat asteen verran kipeenä... Tongue Mutta mettätyö on hauskaa hommaa, suosittelen kaikkille, joilla siihen on mahdollisuus.
Kerron eilisestä, kun tämä päivä ei ole vielä mennyt.

Vietin viikonloppua sisällä ja siivoilin. Ulkona oli tuulista ja myrskyistä. Koneelle en päässyt, veli oli vallannut sen. Luin Harry Potteria ja illallatein läksyjä, matikasta aika paljon.
Eikös tämä ole turhahko aihe, päivän kohokohdat voi kertoa joko "Hyviä asioita keräävässä ketjussa" tai "Ärsyttääkö" aiheessa.
Nojoo... tämä on vähän semmoinen päiväkirja, joka jätetään työpöydälle auki kaikkien luettavaksi. Mutta kyllä minä tänne kirjottelisin, mutta nytkin on koeviikko menossa, niin ei oikeen kerkeä/jaksa.
Voitin tänää Kymppipokerissa 7e ja pistin sisään 40snt
No annan tälle sitten mahdollisuuden elää.

Huomenna Ruotsin koe, en oo lukenu yhtää...
JEAH! Äskön tulin hissan kokeesta, kaks tuntia sitä tein, ja silti olin eka, joka lähti... ei menny kyllä ihan nappiin, mutta enköhän kurssista läpi pääse kuitenkin...
Jeejee, ruotsin koe oli tänää... En osaa edes imperfektiä muodostaa...

Ristikko 10 sanaa, tiesin aivan 100% varmasti vaan 3, ja loput vedin hatusta jotain ja piirsin ruutuja lisää, loppukoe samalla tavalla, varmaan ihan vitun perseelleen koko paska.
Quote:Jeejee, ruotsin koe oli tänää... En osaa edes imperfektiä muodostaa...

Ristikko 10 sanaa, tiesin aivan 100% varmasti vaan 3, ja loput vedin hatusta jotain ja piirsin ruutuja lisää, loppukoe samalla tavalla, varmaan ihan vitun perseelleen koko paska.
Heh, aivan kuin minä kun olin vielä 3 luokalla Wink
Pages: 1 2 3 4