RPG Maker Finland

Full Version: Armeija vai Sivari?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Quote:http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id79105.html

Asento!
Moppi eteen.. VIE!
Lakaise!


Tänään vekaralle..
Ite olin IT- Tykäriin siel puol vuotta mut se muuttu seuraavana vuonna 9 kk:
Ihan kivaa oli näin jälki käteen ajatellen vois tehä itelleekin hyvää vetää tetsari taas päälle ja lähtee konttaa metsiin ja ampuilee janttereit.

Jos maholist ajakaa V*** se C kortti siel kun sen kerran saa ilmaseks, iteläin kun ei ollut viel ajokortii armeijaan mennes niin huonompi hommaa, ja niil on ihan sairaan kivat hommat kuulemma kun ne pärrää niiil sisuil ympäri mettii.
Kuskit vain luulee olevansa hyvissä hommissa. Oikeat hyvät hommat (siistit sisätyöt) on vmtk-hemuleilla, toimistoaliupseereilla ja kirjureilla.

Loppusotani kuluin dvd:itä katsoessa, sotilaskodissa istuessa sekä visual basiccia koodatessa. Siitä huolimatta kenttäkelpoisuus erittäin hyvä. Sotilasarvo on alikersantti ja sodanajan sijoitus kenttätykistön esikunnan toimisto-au. Käteen jääneillä todistuksilla pääsen lisäksi työhön kuin työhön, koska keskiverto työnantaja arvostaa armeijan "johtaja"koulutusta.
No nyt miä oon tykkimies.

Pitää vaan olla huomioimatta mitään kun alikessut sanoo "Alokas te nönnöönööö jne"
;D

Mitä, nyt jo? Joko teillä nyt oli se vala? Mä muistin, että se olis vasta kuudennella viikolla...
Juu, itselläni tosin vakuutus.

Ai sä teit vakuutuksen... millanen se oli? Ei taida olla yhtä sellanen juhlallinen tilanne kuin vala.

[Pilkunviilaus]Ps. Aika hölmöä mun mielestä, että luterilaisten ja ortodoksien täytyy vannoa sotilasvala, ja kirkkoon kuulumattomien tehdä vakuutus, koska nimenomaan kristinusko kieltää vannomasta (Jeesus sanoi: (kutakuinkin) Älkää vannoko valaa, koska ette kuitenkaan pysty pitämään sitä).[/Pilkunviilaus]
Mentiin kaikki vakuutuksen tekijät kaartinkinoon (sellainen iso harmaa rakennus), jäkitettiin paikallamme kunnes karjalan prikaatin lippu saapui, sen jälkeen saapui herraisoherra ja selosti jotain,, ei muista mitä.
tj124.
Elikkä puolen vuoden mieheksi päädyin.
Vastasin että ei voi tietää vielä, mutta ainakin aikomuksena on mennä armeijaan, aseettomana kylläkin -> tiedän että ei olis minusta iloa aseenvarressa jos sota muka tulis...

(jos mitään muutosta asenteessa ei tapahdu siihen mennessä niin varmaan jää kesken mutta ainahan sitä voi muka kuvitella pärjäävänsä)
tj111, ja nyt jääkärinä.
Hahahaha.
Hajoan entiseen tj-lukemaani.
Tj67.

Sivari
Itellä oli tä jostain syystä jo kutosella tiedossa. Nyt se kuitenkin on lyöty lukkoon. Nyt oon Turkulainen-Sivari-Basisti! :\'D
[worrywart] En sivariin tahtois mennä mut myös armeijaki joski pelottaa jos siel pakotetaa juoksee 956095 km ilman taukoja asdsdf. Mitä minä siit tosin tiedän.
Omasta mielestäni varusmiespalvelu on täysin turha. Monet maat ovat jo karsineet kyseisen paskan pois, jopa Saksa ja Yhdysvallat. Mihin Suomi edes tarvitsee varusmiespalvelua? Kuka oikeasti halausi hyökätä Suomeen, mitä täällä nyt oikeasti on? Ei mitään. Miksi siis värvätä sotilaita? Liittyisi Suomi vaikka Natoon, niin tämäkin hoituisi. Mutta luulenpa silti, että tämäkin on käytävä. En edes tiedä kumpaan menisin, armeijaan vai sivariin. Molemmat ovat huonoja vaihtoehtoja. Todennäköisesti armeijaan, jos varusmiespalveluksen ajaksi muutetaan se neljä kuukautta, vaikka siinähän pitää varautua, että vuodessa se käydään. Toivon vain, että saisin vapautuksen. ;___;
Pages: 1 2 3 4