RPG Maker Finland

Full Version: Armeija vai Sivari?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
Veljeni on armeijassa ja Hyvin on mennyt (kuulemma) Smile

Itsekki menen sinne (6kk=lyhyin aika mitä voi olla) Smile
Kyllä se armeija kutsuu. En oikeen tykkää siivoomisesta ja sen sellasesta. Ennemmin olen lempielementissäni (en siis tietokoneella=P).
Inttiin, ilman muuta!
Me ollaan suomalaisia, jos jotkut swedut hyökkää tänne ni haluutteko olemas pyyhkimäs niiden sotainvaliidien perseitä, vai puolustamas isänmaata?
Poistin ääneni ja muutin sen "En tiedä vielä"
Armeija. Maanpuolustus on mielestäni jokaisen miehen tehtävä. Mutta jokaisellahan on vapaus ja oikeus valita. En pidä sivariin menijöitä tyhmempinä, jos joku saattoi saada tuollaisen vaikutelman.
Mä meen ainaki armeijaan pitäähän sitä omaa maata puolustaa vai mitä...
Quote:Armeija. Maanpuolustus on mielestäni jokaisen miehen tehtävä.

Ei nyky sodankäynti ole enään maanpuolustusta. Jos kuvitellaan, että itänaapurimme Venäjä hyökkää Suomeen, on pikkumaamme niin alakynnessä ettei siitä juurikaan ole hyötyä vaikka sotilaamme rajalla seisoisivatkin.
[quote]Inttiin, ilman muuta!
Me ollaan suomalaisia, jos jotkut swedut hyökkää tänne ni haluutteko olemas pyyhkimäs niiden sotainvaliidien perseitä, vai puolustamas isänmaata?
No... jos olette lehtiä lukeneet, niin ruotsista ei ole sotilaallisella puollella mitään pelättävää, sillä heillä ei ole varaa kustantaa kaikille varusmiespalveluksen suorittajille varusteita, jonka takia vain osa ruotsalaisnuorista pääsee varusmiespalvelukseen.

Ja en nyt usko, että suomi ja venäjä menee heti sotaa alottamaan, sillä venäjän talous on nousussa, ja se on nyt kannattava sijoituskohde
Itse kävin tuon sissipuolen viime vuonna, ja voin sanoa että aika rankkaa paskaa (anteeksi kielenkäyttöni mutta tämä on täyttä totta). En liioittele yhtään kun sanon että fyysisesti ja henkisesti elämäni tähän asti karsein kokemus, mutta ryhmähenki ja toveruus oli vailla vertaa. Se on ihmeellistä miten ihmiset alkaa oikeasti auttaa toisiaan kun kaikki ympärillä on niin pielessä ja olet henkisesti ihan romuna stressistä ja väsymyksestä. Kävelet tuolla kadulla ja ruokakassisi repeää niin ei sua kukaan jelppaa. Ihmiset lähinnä nauraa ;/ Ja onhan se armeijjassakin että se on loppujen lopuksi erittäin lapsellinen paikka. Lievää simputusta on kokoajan ja hitonmoista kettuilua. Jos jotenkin erotut joukosta, olet esim. tyhmä kuten yksi poloinen jamppa niin kaikki inhoaa sua. Raaka maailma. Tuo rajajääkäripuoli on niin suosittu että siellä oli jopa naispuolisia varusmiehiä, ja ihan hyvinhän nuo selvisivät. (muutamaa hajoamista lukuunottamatta ;)

Minulla ei ole mitään sivaria vastaan enkä katso ketään kieroon sen takia. Armeijan nähneenä jopa suosittelen sitä lämpimästi, sillä nyt kun mietin niin aika turha puolivuotinen se oli. Kunto tietty kasvaa suuresti. Mutta tosiaan jos pidät siitä "OHI ON" tunteesta joka valtaa sinut 75 km marssin (35 kilon rinkka selässäsi) jälkeen niin kannattaa ihmeessä mennä :P

Tottapuhuen en usko että Suomi joutuu enää koskaan sotimaan, mutta jos joutuu niin enpähän ainakaan joudu viikonloppukoulutuksen jälkeen kivääri kädessä hautaan istumaan ja odottamaan kuolemaa, vaan niittaan niitä pirulaisia niiden omien linjojensa takana >:)

Pitänee vielä lisätä että jos et kestä yhtään paskaa niskaasi esimiesten taholta niin unohda koko juttu. Suomen puolustusvoimien koulutusstrategia perustuu esimiesten uhkailujen ja vittuilujen kuunteluun ja niiden nielemiseen.
Armeijaan kyllä taidan mennä. Olishan se ihan hyvä osata aseen käyttöä ja muutenkin aremijaan liittyviä asioita jos esim. sota tulee... (toivottavasti ei tule).
Armeija on suoritettu.
[quote][quote]Inttiin, ilman muuta!
Me ollaan suomalaisia, jos jotkut swedut hyökkää tänne ni haluutteko olemas pyyhkimäs niiden sotainvaliidien perseitä, vai puolustamas isänmaata?
Reilu viikko ja sitten vekaranjärvelle.
Asento!
Lepo!
http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id79105.html

Asento!
Moppi eteen.. VIE!
Lakaise!


Tänään vekaralle..
Pages: 1 2 3 4