RPG Maker Finland

Full Version: Gamingw on kuollu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Juu eli yks vanhimmist tai ainaskin, pisimpään pyörinyt RPGmaker sivustoist (Jos ei minun kotisivuja lasketa) on vihdoin menny alas jättäen taas yhden vähemmän "vanhan koulun" RPGmaker sivustoist. Gamingw, eli pelimaailma on nykyään vain yksi sellainen "Find your related search results" sivu joka johtaa scammi ja spyware sivuille. Eli, varsinainen anti klimaksi kaikkien vuosien ja yhteisölle lahjoitettujen rahojen jälkeen.


Toisaalta jos vertaamme Pelimaailmaa esim. RMDhen sen kulta vuosina, ei  Pelimaailma koskaan yltänyt näihin ylväisiin arvoihin. Silti, on se vain sääli kun RPGmaker maailma supistuu ja kaikki lähtevät muualle, jättäen kaikki mielenkiintoiset ja ei kaupalliset projektit joista yhteisö sai nauttia.


Samaan aikaan, minä jatkan ja ihmiset kysyvät minulta, miksi koska kaikki pelini ovat aivan perseestä? Ja minä vastaanKoska on kiva tehdä niitä. Smile*RIP* Pelimaa *RIP*

Oli se kiva, joskus.
Harmin paikka, Gamingw on yksi ensimmäisistä paikoista, joissa on tullut käytyä RPG Maker asioissa. Lähinnä jää harmittamaan sen lukuisten tutorialien katoaminen bitti-taivaaseen...
FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Gaming Worldissa oli yksi asia josta todella pidin, Rare RPG Maker Games Topic! Sielt löys vaikka mitä harvinaisii 2k pelejä mut mistä ne nyt saa ku sivu on menny päi persettä?
Quote:FFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Gaming Worldissa oli yksi asia josta todella pidin, Rare RPG Maker Games Topic! Sielt löys vaikka mitä harvinaisii 2k pelejä mut mistä ne nyt saa ku sivu on menny päi persettä?

Googlen välimuistista ainakin löysin tuon topicin. Parsin sen nopeasti kasaan ja löin palvelimelle: http://isopaha.net/other/rpgmaker/rare.html
Hetkinen, WombatRPGsillä levitin suru-uutista mutta sitte sivun ädmini anto linkin uuteen Gaming Worldiin: Salt Worldiin.
http://www.saltw.net/
En kyl tiedä syytä miksi sen nimi on Salt World ja miksi vanha sivu kaatu O_o

Parasta silti pitää Rare RPG Maker Games Topicin kamat Isopahan sivulla.
Dubbelpost :x
Jooh, ei Gaming World oo sittenkään kuollu. Sen nimi vaa vaihdettiin Salt Worldiks.
Quote:Dubbelpost :x
Jooh, ei Gaming World oo sittenkään kuollu. Sen nimi vaa vaihdettiin Salt Worldiks.

Täh?


Tuohan on suoraan sanoen ääliömäinen nimenmuutos.
Jonkun kommunistikoiran mukaa Gaming World uudelleennimettiin Salt Worldiksi koska on ollu joku vanha vitsi siitä että GW:tä sanottaisiin Salt Worldiksi. Täsä koko tarina:

Ädmini Drule tahtosi sivustosta kunnon indiepelisivuston vähän niinku esim. ModDB. Drule oli sitten sitä mieltä että Gaming World on laimea nimi ja sitten tuli useita topicceja joissa ehdotettiin uusia nimiä. Lopulta Salt World voitti. Siinä se.
En kyllä ollenkaan ymmärrä tota Saltworld hommaa muta kai se on hyvä et Suolamaailma toimii?
Ikäviä uutisia nämä.

t: Useita vuosia GW:n adminina toiminut
Quote:Ikäviä uutisia nämä.

t: Useita vuosia GW:n adminina toiminut
Ikäviä ainoastaan sen verra että sivusto muutti.