RPG Maker Finland

Full Version: Viimeisin läpi pelaamasi peli [P]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

masamaan

"Da - I know a place" ja noihin sanoihin päättyy Call Of Duty: Modern Warfare 2, peli oli ihan hyvä mutta petyin loppuun pahasti X_X

masamaan

Äskö meni läpi Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Arvosana ja vaikeusaste: Solid Normal (toisiks vaikein) ja Eagle, loistava peli 10/10!
Taitaapi olla Castlevania: Symphony of the nightin minimiläpäisy. Jossain vaiheessa (jahka saan tuon FF IX:n pelattua) Pelaan varmaan tuon läpi sen 100%.

Kun alotin tekemään tuota, en ollut koskaan pelannut MITÄÄN Castlevaniaa alkua pidemmälle, koska olen vaan niin ylivoimaisen surkea tasohyppelyissä. Nyt kun olen sitten tuon pelannut läpi ei voi sanoa kuin että aivan loistava peli tunnelmaltaan ja musiikeiltaan. Pidän myös pienestä roolipelimäisyydestä ja siitä, että tutkittavaa on paljon.

8/10

//Just sain kuulla että tuota voi pelata ton 100% ylikin, mutta se on kuulemma pirun aikaavievää D:
Kingdom Hearts: Birth by Sleep

Tosin läpäisty vasta Ventuksella mut joo. Big Grin Aivan sairaan hyvä peli, suosittelen! ^___^-b
Quote:Kingdom Hearts: Birth by Sleep

Tosin läpäisty vasta Ventuksella mut joo. Big Grin Aivan sairaan hyvä peli, suosittelen! ^___^-b

[offtopic]Itse pelasin Terralla Disney Towniin ja kyllästyin. Hyvä peli, mutta ei jostain syystä jaksa. Ei mielestäni myöskään pärjää muille KH-peleille, esimerkiksi juonessa ja välianimaatioissa ei ole mielestäni läheskään sellaista imua, kuin mitä esimerkiksi 358/2 Days. Plus ääninäyttely on aivan hirveää, varsinkin Terralla ja Aqualla! Ihan hyvä peli kuitenkin muuten, jotain mukaansatempaavaa vaan puuttuu.[/offtopic]
Assassins Creed II tuli läpäistyä 100% tänään!
Sehän tarkoittaa, että sain ensimmäisen platinum-trophyni!
Peli menee kyllä omaan top 5 suoraan.
Pokémon HeartGold Version

Noin parin viikon pelaamisen jälkeen meni vihdoin läpi, ajassa 24:40. Elite Four meni oikeastaan suhteellisen helposti läpi, tosin Lancen Dragonitet, varsinkin se korkeatasoisin, tuotti ongelmia. Pari kertaa piti soft resetata, mutta lopulta meni läpi tiimillä:

[Image: 157MS.png] Typhlosion Lv. 43 ([ch9792] , Rash-nature, Held item: Charcoal)
[Image: 169MS.png] Crobat Lv. 41 ([ch9792], Adamant-nature, Held item: Amulet Coin)
[Image: 181MS.png] Ampharos Lv. 42 ([ch9794], Modest-nature, Held item: Zoom Lens)
[Image: 123MS.png] Scyther Lv. 41 ([ch9792], Hasty-nature, Held item: Muscle Band)
[Image: 196MS.png] Espeon Lv. 43 ([ch9792], Quiet-nature, Held item: Choice Scarf)
[Image: 131MS.png] Lapras Lv. 42 ([ch9792], Mild-nature, Held item: Zoom Lens)

Scyther oli joukkion petturi. En oikeastaan tehnyt sillä mitään. Se ei saanut oikein ketään tapettua, se kuoli lähes koko ajan ja se esiintyi yhden ainoan kerran E4Confusedsa tappaen Umbreonin. Olisin pärjännyt paljon paremmin ilman sitä, tarkoituksena olikin hankkia ensin Heracross, mutta jostain syystä nappasin sitten Scytherin tilalle. Espeon oli taas joukkion tärkein jäsen. Ei olisi mennyt peli läpi ilman sitä. Korkean Sp. Atkin ja hirveiden munq-crittien ansiosta E4 meni läpi leikiten. Muistaaksen Espeon taisi hakata sieltä yli puolet yksin. Muut mainninnan arvoiset olkoot Lapras, Typhlosion ja Ampharos. Crobat sen sijaan jätti kylmäksi.

Muttajoo. Tuollainen tiimi ja peli oli kyllä tosi hyvä, vaikka meni kauheasti lopussa aikaa grindaukseen. Nyt onkin aika tehdä uusi tiimi ja sitten matka kohti Kantoa voi alkaa! Peli kyllä parani huomattavasti mitä pidemmäs mentiin ja lunasti kyllä odotukset. Suosittelen, jos DS:n omistaa.
Kingdom Hearts Birth by Sleep

Läpäisin äsken Terralla. Enää Aqua jäljellä. =^___^=
Sonic the Hedgehog 4 (iPod Touch)

Hirveän buginen, Sonic-peliksi huono musiikki, todella halpa "fysiikanmallinnus," huonoimmat mahdolliset asiat pöllitty Sonic ykkösestä ja kakkosesta. Älkää ostako.

6/10
Kerronpa tässä kaksi:

Kingdom Hearts: Birth by Sleep
Nyt olen sen läpäissyt Aqualla ja olenpa vielä vetänyt Last Episodenkin loppuun! Täytyy sanoa, että peli on sairaan hyvä ja tarina on huippuluokkaa, vaikkakin loppu on aika surullinen...
9½/10

Super Mario Sunshine
Läpäisin juuri hetki sitten. Ensimmäinen Mario-peli Gamecubelle ja on kyllä aika hyvä peli. Lievästi petyin loppuun, mutta kivan karkinväriset ja välillä vähän utooppiset kentät olivat kyllä mukavia pelattavia.
8/10
Sonic the Hedgehog 2 tuli tuossa pelattua äskön.

10/10
Super Mario Bros. 3

Kaivoin vanhan NESin kaapista, pistin piuhat kiinni ja aloin pelaamaan.

Joku 5 tuntia meni pelata läpi ilman taikahuiluja, oli ehkä turhan helppo, loppupään kentissä tosin kuolin pariin otteeseen, mutta muuten meni aikalailla ekalla yrityksellä kaikki. Tämän kyllä jaksaa pelata useita kertoja läpi, toisin kuin uudempia pelejä Sad

10/10
Castlevania 3 - Dracula\'s Curse

Tosin tallennuksia väärinkäyttäen. Mutta sanoisin että paras niistä kolmesta NES-Castlevaniasta. Ja kaikista pelaamistani Castlevanioista vaikein. Hienot grafiikat ja loistavat musiikit ottavat kaiken mahdollisen irti vanhasta Nintendosta.

10/10
Pokémon HeartGold
Nyt pyörii creditsit tuossa toisen kerran, kun tuli Red hakattua. Yllättävän helppo kyllä, ei mitään verrattuna Cynthiaan, vaikkakin Redin Charizard aiheutti kyllä päänvaivaa, kun ei ollut mitään superia siihen ja sillä oli jokaiseen omaan Pokémoniin superia (paitsi Gardevoiriin, mutta kyseisen Pokémonin Def. on niin heikko, ettei siitä ollut mihinkään). Onneksi Hail- ja recoil-damage hoitelivat kyseisen monsun. Nyt kiireen vilkkaa hakemaan Kanto- ja Hoenn-starterit!

masamaan

Pokemon Blue meni tossa läpi.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19