RPG Maker Finland

Full Version: Viimeisin läpi pelaamasi peli [P]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
The Witcher: Enhanced Edition

Unohtakaa ne Final Fantasyt ja muut ainaiset japsiropet ja menkää heti ostamaan tämä prkl!
Pokeliiga
Mickey Mania: The Timeless Adventures of Mickey Mouse

Tällä kertaa Sega CD versio. Retroilukausi on alkanut.
Jak and Daxter: Kadonnut Maailma
6h läpi. On kyllä ehdottomasti helpoin ja tylsin Jak sarjasta. X:ää en ole vielä kokeillut, mutta kai se nyt parempi on.

Call of Duty: World at War
Viimeinkin sain pelin toimimaan joten päätin pelata sen ajan kuluksi läpi. Mutta vain sen takia että pääsisi ownaamaan zombeja.

Devil May Cry 3: Dante\'s Awakening
Normalilla nyt läpi molemmilla, Vergilillä ja Dantella. Sitten Hardia...

Dynasty Warriors 3
Menin kaikilla sotureilla läpi. On kyllä helkutin paljon haastavampi kuin 2... Ainakin alussa, mutta sitten kun siihen tottuu niin ei Lu Bukaan pysy mukana. Ja hahmoja on sen verran paljon enemmän että kyllähän siinä kauemmin meni.
The House of the Dead: Overkill
Kaverin kanssa Co-oppina. Hauskaa oli vaikka läpipeluuseen kului vain pari tuntia Big Grin
Quote:Devil May Cry 3: Dante\'s Awakening
Normalilla nyt läpi molemmilla, Vergilillä ja Dantella. Sitten Hardia...

Ei tuo kolmone tuntunu ollenkaan hyvältä ku nelosen veti ensiksi läpi Big Grin

Devil May Cry 4

Humanilla vedetty läpi ja devil hunterilla puolet pelistä
Spyro The Dragon

Ensimmäinen Spyro peli ps1:llä, eilen illalla vähän aloittelin ja tänään jatkoin loppuun, ja nyt on kaikki kerätty ja peli läpäisty 120%!
Loistava peli kaikinpuolin, muutamissa kentissä meni pää ihan sekaisin kun ei oikein tajunnut mistä löytää viimeiset timantit yms. Vikassa bossissa meinasi revetä perse pariin otteeseen, parin game overin jälkeen pääsin sen sitten läpi :----D

10/10

Todellakin paras Spyro peli koskaan!
Penumbra Overture

Ei lähellekkään niin pelottava, kuin Black Plague, mutta muuten ERITTÄIN mahtava puzzle/seikkailu. Tarina koukuttaa pahasti, ja tunnelma on varsin karmaiseva. Grafiikatkin erittäin näyttävät.

9/10
Spyro 2

Lähes täydellisesti läpi, en vielä jaksa hinkata skillbookiin noista lentelykentistä täydellistä aikaa x___x" Aika paljon ykkösosaa huonompi, kentät todella tylsiä eikä niissä ollu niin paljoa kerättävää, mutta kuitenkin loistopeli!

8.5/10
Bioshock 2 aivan uskomattoman hyvä räiskintäpeli.
Melko paljon samaa kuin tuossa ekassakin osassa paitsi tarina oli ,jotenkin vähemmän innostava kuin edeltävässä osassa. Vaikka loppuja on useampiakin niin tyydyn räiskimään ennemmin moninpeliä kuin aloittaisin alusta.
Suoranaisena ihmeenä easy tasolla on, että viholliset kestävät useampia iskuja verratuna 1 osaan, jossa saatoit tappaa vihollisen yhdellä pistoolin patilla.
Mapit ovat todella hyvin tehtyjä vaikkakin hieman suuria aluksi, mutta tämä onkin bioshokin yksi ihanuuksista eli paikkojen tutkiminen, sekä eri ääninauhojen sekä ADAMIN etsimiseen kuluu melkein koko pelin aika eikä paikoja tunnu olevan liian vähän.
Moninpeli tuo tähänkin sarjaan lisää potkua useilla taistelu tantereilla. Erikoisuutena pelimodi jossa piestään toisia pelkillä golf mailoilla (NO hole in one) ;D.

+
haasteelisemmista vihollisista
mapeista
Monin pelistä jota voi pelata netissä.
Erikois kykyjen paljoudesta, sekä aseiden muokkaus mahdollisuuksista.
Tunnelmasta

-
En keksinyt mitään tähän sarakeeseen Tongue
Medievil (PS1)

Kaverin kanssa pelailtiin vuorotellen, joku 10h kului yhteensä monien game overien takia x__x" Paskat kontrollit + tasohyppely = fuu-

Muuten ihan hyvä peli, muutamat bossit saivat ohjaimet lentelemään.

8/10
Final Fantasy IX (PS1)

Toissapäivänä päätin pelata tämän loppuun, loistava peli. Liiallisen levutuksen vuoksi Memoria oli aika helppo paikka. Joku lähes 40 tuntia läpipeluuseen meni.

10/10
Chrono Trigger

Klassikko, ei turhaan monet pidä parhaana JRPG:nä. Ainoa huono puoli,
Quote:Chrono Trigger

Klassikko, ei turhaan monet pidä parhaana JRPG:nä. Ainoa huono puoli,  aika helppo, kamaa kertyy reppuun liiaksi asti ja ryhmän jäseniä voi vaihtaa lähes missä vain. Toisaalta eipä tarvinnu grindata kertaakaan.
Ja new game + jossa säilyy kaikki kamat ja levelit Big Grin Toisaalta olisi rasittavaa pelata aina alusta jos haluaa nähdä kaikki loput :p
Metal Gear Solid

Easylla eka kerta, Cat tuli koodinimeksi. Ei taida mennä pitkään ennen kuin alotan toisen läpipeluun, Normalilla. Toisaalta ois MGS2:kin joka Wikipedian perusteella on vielä kehutumpi. Tullu pelattua paljon klassikoita viime aikoina...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19