RPG Maker Finland

Full Version: Viimeisin läpi pelaamasi peli [P]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Ite yritin olla tappamatta porukkaa, 90% noista tuli niissä kohdissa joissa tappaminen pakollista. : /

Nuo huomatuksi tulemiset, 90% kameroita ja kohtia joissa pakko tulla huomatuksi.

Ottaen huomioon, minun eka kerta kun pelaan tuon läpi, ja sinulla neljäs, niin olet joko huono pelaaja tai minä olen hyvä.
Medal Of Honor: Rising Sun

Vihdoinkin pääsin tämänkin läpi.  Smile

Mukava räiskintä peli ja on sopivan vaikea (moninpeli on liian helppo).
Pelissä on myös mukava juoni, jota on hauska seurata.Edit: Tuli mieleen Metal Gear Solidista ja turvakameroista, että voisiko, joku kertoa onko MGS3 turvakameroita (ohjekirja väittää niin, mutta en ole koskaan nähnyt) ja missä niitä on? YV, kiitos jo etukäteen
Jos en ihan väärässä ole, niin melkein kaikissa sisätiloissa. MGS 2Confusedta eteenpäin on mahdollista ampua kamerat.

MGS 1Confusedsä kun ei voi ampua first personissa..
Kyllähän Stingerillä voi rätkiä ainakin kk-kameroita rikki. : /

Mokomat vain tulevat takaisin kun palaat huoneeseen.
Joo mutta luulisin että samassa huoneessa olevat vartijat kuulevat jotain. Ja onhan siinä chaff grenadeja Tongue
Quote:MGS 1Confusedsä kun ei voi ampua first personissa..

Voihan. Ainakin gamecuben versiossa (joka näyttääkin paljon paremmalta).
Puhuimmekin PS1 versiosta, emme Gamecuben uusversiosta.
Quote:Puhuimmekin PS1 versiosta, emme Gamecuben uusversiosta.

ÖPÖ ÖPÖ LÖPÖN PÖPÖN ÖÖK ÖÖK DIDULADIDEIItseasiassa kysyin ihan sattumalta tätä kaverilta kun muistin tän topicin, ja siinä PS1-versiossa pystyy jotenkin niillä kiikareilla (tai jollain) kikkaamaan niin että snake ei ehdi kääntyä random suuntaan jos vaihtaa nopeasti aseen tilalle ja laukaisee.
Resident Evil 3: Nemesis

7/10
ihan ok peli mutta hieman tylsäksi käynyt tämkäin kun vetänyt 2 kertaa jo läpi. liian vähän erillaisia mutantteja ja loppareita. kaikille perus räiskintä mätön ystäville suositeltava.

Lopputulos:
Aika: 04.44.46
Savet: 22

Devoraid

Metal Gear Solid 4 [PS3]

11/10
Erittäin mahtava lopetus mahtavalle sarjalle.(SOLID-saagan loppu siis, Metal Gearit jatkuu.) Peli on pullollaan hollywood-elokuvamaisia välipätkiä (Välianimaatioita yhteensä päälle 5h reippaasti) Loppukuvien jälkeen voin sanoa että sitä tunnelmaa riitti vaikka kaikille jakaa. (Jos siis on perehtynyt sarjaan enemmänkin) Tämän takia joku voisi jopa harkita PS3Confuseden ostosta. (Pelkästään MGS4: sen takia. Kyllä sille PS3 vielä muitakin pelejä tulee) Luultavasti peliä ei nähdä X360:ellä mutta aika vain kertoo.

Peliaika: n. 17h
Rock Band [PS2]

Kitaralla Expert läpi, naurettaan helppo. Oli vain yksi vaikeampi biisi jota joutui yrittämään useaan kertaan. : /

Älkää hankkiko rock bandiä pelkästään kitaralla soitettavaksi, luultavasti panostettu enemmän rumpuihin : /
Quote:Metal Gear Solid 4 [PS3]

11/10
Erittäin mahtava lopetus mahtavalle sarjalle.(SOLID-saagan loppu siis, Metal Gearit jatkuu.) Peli on pullollaan hollywood-elokuvamaisia välipätkiä (Välianimaatioita yhteensä päälle 5h reippaasti) Loppukuvien jälkeen voin sanoa että sitä tunnelmaa riitti vaikka kaikille jakaa. (Jos siis on perehtynyt sarjaan enemmänkin) Tämän takia joku voisi jopa harkita PS3:sen ostosta. (Pelkästään MGS4: sen takia. Kyllä sille PS3 vielä muitakin pelejä tulee) Luultavasti peliä ei nähdä X360:ellä mutta aika vain kertoo.

Peliaika: n. 17h

Oot aika pikaiseen sen vetänyt kun tää pelihän tuli vasta oliko se tällä viikolla kauppoihin! Saakeli. No, nyt kun olet pelannu sen niin voit varmaan lähettää PS3:sesi ja metal gearin miulle :P

Ja joo... Olet oikeassa. Yksi kavereni hankkii PS3:sen ihan vaan tän pelin takia. (tai no joo, fallout 3 ja soul calibur 4 on muita syitä).

Devoraid

Quote:Oot aika pikaiseen sen vetänyt kun tää pelihän tuli vasta oliko se tällä viikolla kauppoihin! Saakeli. No, nyt kun olet pelannu sen niin voit varmaan lähettää PS3:sesi ja metal gearin miulle :P

Ja joo... Olet oikeassa. Yksi kavereni hankkii PS3:sen ihan vaan tän pelin takia. (tai no joo, fallout 3 ja soul calibur 4 on muita syitä).

Kyllähän tuo tuli aika nopeesti väännettyä, kaksi yötä melkein putkeen pelasin ja kolmannella läpi. Ei siinä loppujen lopuksi kauheasti pelattavaa ollut mutta mielellään niitä väli-animaatioita katsoo
Gears of War [X-Box 360]

Kaverin kanssa co-op Hardcorella. Ihan mukavaahan se kaverin kanssa oli läpi pelata, suojasta suojaan, ammutaan kaikki, seuraavaan suojaan, ammutaan suojasta kaikki, seuraavaan. Samaa kokoajan. Välillä tökeröjä autolla ajamisia tms. ja muutamat bossit. Loppupääkki toisella yrityksellä, huoh. Joskus insanella (vaikein) tämä läpi.

8.5/10
Final Fantasy 6 [SNES]

9/10

Niin mahtava kuin se onkin niin aina voisi olla parempi
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19