RPG Maker Finland

Full Version: Se Yhteisprojektin Listaus
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Ryhdynpä tässä vaikka heti toimiin. Siis, tehdään tähän ketjuun kaikki varsinaiset päätökset, suunnitteluketjussa taas sitten suunnitellaan.Tekijälistaus:

meyvn MaRa: ohjaus, hallinta, juoni, spritetys
Lucid: musiikki, ääniefektit(?), valoefektit, koodaus(?)
Fungus: musiikki
Razor: musiikki, juoni
Skye Sken: facesetit/muu taide
RainbowDash: juoni
Pyhänkoski: juoni, backup
PoRo: spritetys, juoni, systeemit
PiXEL iMP: spritetys
TuhoJ: musiikki, picture-efektit
Curse: koodaaminen, pelimekaniikka, mappaus


Pelimekaniikka:
  • ei tappeluja, korkeintaan puzzleilla tehtäviä pomotappeluja
  • mörköjä on, mutta niitä paetaan, piiloudutaan tai muuten hämätään
  • muuttujia on kaksi: energia ja säikkyys
  • edelliset näkyvät dynaamisesti ruudun värinä, hahmon huohottamisena yms.Ilmoittakaa, mitä haluatte tehdä.
Musiikki. Voisin myös suunnitella henkilöhahmoja ja muuta tarinaan liittyvää.
Voin piirtää facesettejä jos niitä voi 2003:n lisäillä... Olikohan siinä jopa sisäänrakennettu faceset-systeemi? Näillä ei olettaakseni ole niin hoppu (olen kovin kiireinen tällä hetkellä, mutta parissa viikossa alkaa varmaankin helpottaa). En tiedä meinasitteko manga-tyylisiä hahmoja vai realistisempaa lookkia, mutta kumpikin onnistuu minulta, joskin teen mieluummin jälkimmäisiä. Tässä on esimerkiksi muutamia fantasiatyylisiä kasvoja joita olen tehnyt omaan projektiini.

Muuten tuosta aiheesta hieman sivuten: Vaikkakin tämä on vain huvikseen tehty yhteisprojekti, minusta johtajalla (eli sinulla) tulisi jonkinlainen "käskyvalta". Tällaiset löysät yritykset hajoavat juuri siihen kun ihmiset ovat niin perseestä näin yleisellä tasolla, ja myös siihen että ohjausportaalta puuttuu selkäranka. Meyvn Maralla tulisi olla oikeus potkia laiskurit ja hangaroundit helvettiin, ja hänellä on viimeinen sana pelin ohjauksessa, eikä mitään mutinoita. Luottakaamme hänen harkintakykyynsä ja kypsään luonteeseen, ettei hän käytä valtaansa väärin.


PS: Onko kukaan tehnyt vielä mitään konkreettista projektia varten? Ei niin etteikö kannattaisi suunnitella ensin perusteellisesti, mutta kysynpä vain.

masamaan

Ite oon mielelläni juonessa mukana, jos siihen pääsee siis, kaikenlaisesta kauhusta kokemusta.
Quote:Muuten tuosta aiheesta hieman sivuten: Vaikkakin tämä on vain huvikseen tehty yhteisprojekti, minusta johtajalla (eli sinulla) tulisi jonkinlainen \"käskyvalta\". Tällaiset löysät yritykset hajoavat juuri siihen kun ihmiset ovat niin perseestä näin yleisellä tasolla, ja myös siihen että ohjausportaalta puuttuu selkäranka. Meyvn Maralla tulisi olla oikeus potkia laiskurit ja hangaroundit helvettiin, ja hänellä on viimeinen sana pelin ohjauksessa, eikä mitään mutinoita. Luottakaamme hänen harkintakykyynsä ja kypsään luonteeseen, ettei hän käytä valtaansa väärin.
Heh. Kyllähän tuo minulle käy. Big Grin Yhteisprojektin kanssahan on kätevää, että yksi tekee loppukäsin päätökset, mutta otetaan solidaarisuuskin huomioon. Jos muutkin ovat tätä mieltä, niin mikäs siinä. Saa sanoa, mitä mieltä olette asiasta. Smile
tein tähän nyt sitten äänestyksen pomon vallasta. Siihen sitten oma mielipiteenne.
Voisin nyt ainakin juonen kans auttaa, ja miksen toimia ns. "konsulttina" Maralle näisä johto-hommisa, kun monesti koulusa nakki napsahtanu mulle jne.
Itse en niin hyvin tota 2k/3 hallitse, joten en välttämättä ole mappauksessa hyödyllinen...
Lisäksi voin pitää itselläni vaikka useampaa versiota projektin backupeista, kun koneelta tilaa löytyy aivan varmasti enemmän kuin tarpeeksi (teranen kovo sisällä ja toinen yhtä iso ulkona Big Grin).
Spritejä voin väsätä, keksiä jotain juoneen ja tehdä systeemejä, eli periaatteessa voisin tehdä kaikkeen jotain pientä, sillä minulla ei ole (ainakaan 2003) mitään vahvinta puolta joten olen kaikessa yhtä hyvä/huono siinä.
Voin tehdä spritejä. Aktiivisuuttani en takaa, mutta yrittää voin.
Minä voisin ottaa harteilleni mm. logojen ja systeemeiden suunnittelun. Voin myös tehdä musiikkiakin.
Ottakaa sitten ilmoittautuessanne huomioon, että jos tahdotte mukaan, olette sitten oikeasti mukana ja kunnolla.
Quote:Ottakaa sitten ilmoittautuessanne huomioon, että jos tahdotte mukaan, olette sitten oikeasti mukana ja kunnolla.

Totta kai. Onhan tässä nytten aikaakin aika rutkasti.
Pieni ilmoitus muotoinen asia. Kaikki projun graaffisen puolen henkilöt tänne, kitoos! http://www.univelka.net/yabb2/YaBB.pl?num=1329420399
Musiikkia, kuvien säätöä (picture efektit yms) voin tehdä.
Äänestys pomon vallasta on nyt päättynyt tuloksella, että minä määrään, mutta demokratia tulee olemaan silti suuri osa projektin tuotannossa. Näin luovassa projektissa se taitaakin olla pitkän päälle paras ratkaisu. Big Grin
Suunnitellaan seuraavaksi pelimekaniikka. Jatketaan suunnittelua siellä suunnitteluketjussa, kerään sitten alkupostiin hyväksi todetut ideat. pyrin ottamaan siinä muiden kannat huomioon. Sanokaa, jos ette ole joissain asioissa samaa mieltä niin sovitaan asioista. (eli ylipuhun teidät hähähää)
Pages: 1 2 3 4 5